Antena Căutare

Ispita Maria Tebieș, cea mai fierbinte apariție la evenimentul unde a fost difuzată finala Insula Iubirii sezon 8. Cum a apărut

Ispita Maria Tebieș a atras toate privirile la evenimentul unde a fost difuzată finala emisiunii Insula Iubirii sezonul 8.

Galerie
Ispita Maria Tebieș a făcut senzație atunci când a apărut la evenimentul de difuzare a finalei Insula Iubirii | Antena 1

Maria Tebieș a fost una dintre cele mai apreciate și controversate ispite din emisiunea Insula Iubiirii sezonul 8. Focoasa brunetă a reușit să atragă toate privirile atunci când și-a făcut apariția la evenimentul unde a fost difuzată finala emisiunii Insula Iubirii sezonul 8.

Așa cum era de așteptat, reacțiile admiratorilor nu au întârziat să apară.

Cum a apărut ispita Maria Tebieș la evenimentul unde a fost difuzată finala emisiunii Insula Iubirii sezonul 8

În sezonul 8 al emisiunii Insula Iubirii, una dintre cele mai surprinzătoare ispite a fost Maria Tebieș. Bruneta a reușit să atragă atenția încă din primele ediții ale show-ului din Thailanda, fiind sufletul petrecerilor din vila băieților.

Articolul continuă după reclamă

Cornel a fost „vrăjit” de ea și cei doi au mers nu doar la date, ci au și dansat împreună în numeroase ocazii sau au stat în piscină, fără ca el să se ferească să își ascundă atracția sau să își înfrâneze gestule îndrăznețe.

Citește și: Cum au apărut Claudiu și Anamaria în online după ce au petrecut o seară împreună. Ce gest neașteptat a făcut fostul concurent

Nu de puține ori, camerele l-au surprins pe concurent în compania brunetei, însă la finalul testului din Thailanda, Cornel a plecat cu Iustina în România, acolo unde au făcut nuntă și au anunțat faptul că așteaptă o fetiță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Miercuri, pe 28 august 2024, la Beraria H a avut loc un eveniment de difuzare a finalei Insula Iubirii sezonul 8. Printre alte ispite și concurenți s-a numărat și Maria Tebieș.

Aceasta a ales să poarte o ținută nude, extrem de mulată și decoltată, ce i-a pus de minune în valoare bustul generos și formele sexy.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Mădălina, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre relația cu Dani. Cum se înțeleg acum

Imaginile au fost publicate pe pagina de Instagram ale ispitei și, așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară.

„❤️ Ai fost sufletul insulei!!!”, „Letal de frumoasa🔥🔥🔥”, „E perfectă”, iată doar o parte din numeroasele comentarii transmise de urmăritorii brunetei.

Interviurile Insula Iubirii, exclusiv în AntenaPLAY, din 29 august. Favoriții show-ului fenomen fac dezvăluiri după Marea Finală

După Marea Finală din 28 august 2024, fanii Insula Iubirii pot vedea primele impresii ale concurenților din sezonul 8 Insula Iubirii despre Marea Finală, dar și ce concluzii au tras după cele 21 de zile departe de partenerii lor.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate exclusive în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 8 Insula Iubirii. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea după Marea Finală din 28 august 2024.

Interviurile Insula Iubirii se văd în AntenaPLAY începând cu 29 august 2024.

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Mădălina, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre relația cu Dani. Cum se înțe... Insula Iubirii, sezonul 8. Ispita Eric a dat cărțile pe față! Ce s-a întâmplat între el și Cristina după ce s-au întors ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x