Antena Căutare

Ispita Cristi de la Insula Iubirii, sezonul 4 se iubește cu focoasa Justyna Gradek. Primele lui declarații despre relație

Ispita Cristi de la Insula Iubirii, sezonul 4, primele declarații despre relația cu Justyna Gradek. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți în București.

Galerie
Ispita Cristi de la Insula Iubirii, sezonul 4, primele declarații despre relația cu Justyna Gradek | Antena 1 & Instagram

Cristian Costin a devenit cunoscut odată cu participare în rol de ispită la Insula Iubirii, sezonul 4. La acel moment, tânărul nu a stat prea mult pe gânduri și a venit hotărât să își facă „treaba”. Crsiti a început o relație pe Insulă cu Marinela și multe fane ale show-ului au pus ochii pe el atunci, însă ulterior s-a retras din lumina reflectoarelo.

Ispita Cristi de la Insula Iubirii, sezonul 4, primele declarații despre relația cu Justyna Gradek

Cristi a fost una dintre cele mai râvnit ispite masculine din sezonul 4, însă după încheierea reality show-ului, acesta a fost destul de discret. Tânărul și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor, însă odată cu noua lui cucerire a ajuns, din nou, în atenția publicului.

Potivit cancan.ro, ispita Cristi de la Insula Iubrii, sezonul 4 se iubește cu Justyna Gradek. După Philipp Plein, sau Alex Bodi, foasa poloneză s-a lăsat ispitită de tânărul care a făcut furori pe Insulă.

Articolul continuă după reclamă

Sursele spun că ea este cel care l-ar fi abordat pe acesta și cei doi nu au stat prea mult pe gânduri. Sexy bruneta nu a piedut prea mult timpul și a venit în România pentru a se întânli.

Cristi și Justyna au fost surprinși împreună în mai multe locuri din București, fiind exrem de apropiați.

Citește și: Ispita Lala s-a mutat cu iubitul său. Internauții spun că este vorba despre o altă ispită din show. Ce detalii au observat

Chiar dacă el a încercat să își trăiască poveste de dragoste în spatele ușilor închise, tot au fost văzuți de paparazii. Contactat de spynews.ro pentru a afla ce se întâmplă între el și fosta lui Alex Body, Cirsti a oferit primele declarații.

Băiatul a fost reținut, însă recunoscut că cei doi pun bazele unei relații.

„Da, am văzut și eu ce s-a scris, nu e chiar adevărat tot ceea ce s-a scris. Nu-mi place neapărat să vorbesc foarte mult, într-adevăr ce s-a văzut acolo, asta e. Suntem la început, în cunoaștere, cam asta e situația”, a spus Cristian Costin.

Isptia Cristi de la Insula Iubirii sezonul 4 a trecut printr-o transformare completă

Sezonul 4 l-a adus în atenția publicului ca ispita pentru Marinela, iar de atunci, viața sa a cunoscut o serie de schimbări notabile, chiar și în absența sa de pe micile ecrane.

În timp ce telespectatorii l-au cunoscut inițial ca un seducător abil, Cristi a demonstrat că este mult mai mult decât atât. După ce s-a îndepărtat de lumina reflectoarelor, el și-a dedicat timpul și eforturile pentru a-și transforma complet viața. O schimbare evidentă în stilul său de viață a fost accentul pus pe sănătate și fitness. A lucrat asiduu la sală, sculptându-și corpul și adoptând un regim alimentar sănătos pentru a obține un aspect fizic impecabil.

Dar transformarea lui Cristi nu se oprește doar la aspectul său fizic. El pare să fi adoptat și o mentalitate mai concentrată și disciplinată.

O altă schimbare notabilă în viața lui Cristi este stilul său de viață exclusivist. Se plimbă mult și pare să se bucure de aventuri și experiențe noi. Prin intermediul rețelelor sociale, el le-a arătat tuturor cât de mult se distrează în vacanțe și pe unde se plimbă el.

Citește și: Ce mai face și cât de mult s-a schimbat Marinela de la Insula Iubirii. Fosta iubită a lui Iulian a devenit mamă de curând

Deși absența sa de pe micile ecrane poate să fi fost dezamăgitoare pentru unii fani, transformarea lui Cristi demonstrează că există mai multe căi spre succes și fericire decât cele oferite de celebritatea instantanee.

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Radu a dezvăluit adevărul despre ce se întâmplă între el și Daiana: „Este un fel d... Reacția Cristinei de la Insula Iubirii, după tot ce a spus Romeo Vasiloni despre ea în noul interviu. "M-ai citit p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x