Antena Căutare

Ispita Lala s-a mutat cu iubitul său. Internauții spun că este vorba despre o altă ispită din show. Ce detalii au observat

Larisa Mârțan iubește din nou! Ispita s-a mutat deja cu noul iubit, iar internauții cred că cel care i-a furat inima este chiar o ispită din acest sezon. Iată ce detaliu a ieșit în evidență cu privire la starea ei civilă!

Galerie
Ispita Lala s-a mutat cu iubitul său, iar internauții spun că este vorba despre o altă ispită din show. Ce detalii au observat | Antena 1 / Instagram

Larisa Mârțan este una dintre ispitele care au ieșit în evidență în sezonul 8 din Insula Iubirii!

După ce inițial i-a atras atenția lui Robert Braia și apoi lui Cornel Luchian, Lala a încercat să își facă jocul și cu Rareș Petre, însă cu toate acestea, ispita nu a reușit să creeze o legătură puternică și de durată cu niciunul dintre ei.

Acum, după difuzarea întregului sezon al emisiunii, Lala i-a surprins pe urmăritori cu o veste de-a dreptul îmbucurătoare!

Citește și: Cum arată tatăl Iustinei Loghin. Fotografia emoționantă a concurentei de la Insula Iubirii 8 care a atras atenția fanilor

Articolul continuă după reclamă

Iată ce întorsătură a luat viața Larisei Mârțan după Insula Iubirii și după cât timp este din nou într-o relație serioasă!

Ispita Lala, implicată într-o relație serioasă

Larisa Mârțan este extrem de activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Recent, un videoclip postat pe platforma Tik Tok i-a uimit cu adevărat pe internauți pentru că Lala, se pare că, este într-o relație.

Deși ispita nu i-a arătat chipul celui care i-a furat inima și nici nu i-a menționat numele, aceasta a oferit alte detalii importante care i-a băgat pe fani la bănuieli.

Mai exact, din videoclip reiese că iubitul ei actual este de meserie polițist, iar telespectatorii au crezut imediat că este vorba despre ispita Radu.

Citește și: Cât de mult a slăbit ispita Diandra după ce s-a întors de la Insula Iubirii. Dieta cu care a dat jos aproape 10 kilograme

Mai mult decât atât, Lala a dezvăluit și faptul că locuiește cu iubitul ei, chiar dacă la „început nu i-au plăcut polițiștii”.

Iată mesajul și imaginile care au dus la apariția isteriei în mediul online!

„Mie nu-mi plac polițiștii! Bravo Lala, acum locuiești cu unul dintre ei”

Se pare că Lala a vrut să rămână totul un mister pentru un moment, lăsându-i pe fani extrem de curioși să afle dacă iubitul ei chiar este Radu sau dacă este vorba despre un alt bărbat.

În plus, fanii au observat că Larisa are pe deget un inel care pare a fi chiar un inel de logodnă.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Cu ce se ocupă Iustina acum, însărcinată în 6 luni. Cornel a sărit în apărarea soției lui

În cadrul emisiunii, ispita Larisa a mărturisit că nu a mai avut o relație serioase de aproximativ 3 ani pentru că i-a fost extrem de greu să treacă peste ultima ei poveste de dragoste pentru care a suferit foarte mult.

Mai exact, ispita a locuit cu un bărbat timp de 2 ani, totul fiind perfect până când familia lui a intervenit între ei.

Iată ce povestea la acel moment:

„Am fost lăsată într-un moment în care mă așteptam cel mai puțin. Rămăsesem însărcinată. Da, a fost ca un fel de șoc pentru mine în momentul ăla. Știa pentru că și-a dorit, nu a fost o chestie întâmplătoare. Nici din partea mea, nici din a lui.

El m-a anunțat printr-un mesaj că se termină totul. Eram la muncă, la un eveniment, în a doua lună de sarcină și m-a anunțat printr-un mesaj. Am încercat să cer mai multe explicații, eu nu am aflat chiar totul la început. El cu o seară înainte avusese o întâlnire de familie și cred că acolo s-a luat decizia asta.

Motivul a fost că eu îl țin pe loc și el pe mine și nu o să putem fi fericiți niciodată împreună. Am încercat să-l rog să mă ajute în perioada respectivă și dacă nu a fost lângă mine, nimeni nu a fost, am luat decizia de comun acord să renunț la acea sarcină.”

Cum arată tatăl Iustinei Loghin. Fotografia emoționantă a concurentei de la Insula Iubirii 8 care a atras atenția fanilo... Cine e și cum arată mama Iustinei Loghin de la Insula Iubirii, sezonul 8. Concurenta a postat o imagine emoționantă cu m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x