Antena Căutare

Ce mai face Cerasela de la Insula Iubirii sezonul 6, după ce s-a despărțit de Rareș. Ce au descoperit fanii pe Instagram

La ceva timp după ce s-a terminat Insula Iubirii sezonul 6, fanii emisiuni de la Antena 1 au fost curioși să afle ce mai face Cerasela, mai ales după ce ea și Rareș s-au despărțit.

colaj foto cu cerasela de la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Fanii emisiunii Insula Iubirii sezonul 6 au dorit să afle ce mai face Cerasela, după despărțirea de Rareș | Antena 1

Cerasela și Rareș au fost unul dintre cele mai surprinzătoare cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 6. Cei doi au surprins încă din primele zile petrecuta înn Thailanda cu atitudinea lor neobișnuită, văzută de mulți ca fiind prea libertină.

După emisiune, cei doi s-au despărțit și au ales să meargă pe drumuri diferite în viață. Acum, fanii Insula Iubirii sezonul 6 au descoperit ce mai face Cerasela.

Ce mai face Cerasela de la Insula Iubirii sezonul 6, după ce s-a despărțit de Rareș

Încă din primele zile petrecute în Thailanda, Cerasela a reușit să surprindă din plin cu atitudinea sa. Unii au zis că se preface și că doar caută atenție, în timp ce alții au văzut în ea și anumite calități. Chiar dacă părerile au fost împărțite, singurul care a susținut-o indiferent de situație a fost Rareș, iubitul ei.

La fiecare ceremonie a focului, concurentul nu s-a lăsat afectat de ceea ce a mai făcut Cerasela de la Insula Iubirii sezonul 6, ci a încercat mereu să îi ia apărarea și să explice gesturile iubitei sale.

Citește și: Rareș și Cerasela de la Insula Iubirii s-au despărțit. Ce dezvăluiri a făcut tânărul despre relația lor: ”Momentan sunt julit”

La finalul celor 21 de zile petrecute în Thailanda, cei doi s-au întâlnit și au decis să plece împreună acasă. Acolo însă, lucrurile nu au mai fost la fel de simple. S-a aflat ulterior că Rareș a încercat să facă relația sa meargă, dar ulterior cei doi au decis să se despartă.

Fanii Insula Iubirii sezonul 6 au dorit să afle ce mai face Cerasela în prezent. Aceasta este destul de activă în mediul online și publică des fotografii cu ea pe Instagram. Cele mai multe sunt realizate la sala de fitness sau în costum sport, semn că blondina nu a renunțat în vreun moment la marea sa pasiune pentru exercițiile fizice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 6 a ales să încerce de curând chiar și un loc nou, cu păr ondulat, schimbare ce o prinde de minune.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. De ce a ales Cerasela să stea în pat cu ispita Daniel, deși era complet dezbrăcat

Zâmbitoare și într-o formă de zile mari, Cerasela adună instant sute de aprecieri din partea celor care o admiră. În prezent, aceasta are aproximativ 15.000 de urmăritori pe contul său de Instagram.

Se pare că blondina a rămas la fel de activă în mediul online și nu a renunțat la pasiunile sale după despărțirea de Rareș, așa că putem doar să presupunem că blondina este într-o perioadă de „refacere” în care se preocupă mai mult de ea și de pasiunile ei, care îi aduc o stare de bine.

În unele dintre comentarii, fanii i-au pus întrebări legate de experiența ei de la Insula Iubirii și aceasta a răspuns.

„Ai fost preferata mea”, „Cea mai frumoasă blondă”, iată doar o parte dintre comentariile primite de la urmăritori.

Rareș și Cerasela de la Insula Iubirii s-au despărțit. Ce dezvăluiri a făcut tânărul despre relația lor: ”Momentan sunt ... Cum s-a fotografiat Cristina, concurenta sezonului 6 Insula Iubirii, în vacanță. Ce detaliu i-a scos la iveală ținuta pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x