Antena Căutare

Ispita George de la Insula Iubirii, primele imagini cu fiica sa. Cum arată cea mai importantă ființă din viața lui

George Zănoagă a surprins cu aspectul său plăcut încă din cadrul emisiunii "Insula Iubirii", însă cineva a reușit să îi fure inima ispitei și să îi dăruiască un copil, cu care se laudă pe rețelele sociale.

Ispita George in Thalianda Galerie
George este foarte mândru de fetița lui și se laudă cu ea peste tot în mediul online

George se numărat printre cele mai îndrăgite și apreciate ispite din cadrul emisiunii "Insula Iubirii", sezonul 4. Acesta a cucerit inimile concurentelor, cât și a telespectatorilor cu aspectul său fizic și felul său de a fi .

Deși a a cunoscut mai multe femei în Thailanda, George nu s-a lăsat fermecat prea ușor de superbele concurente. Ispita a plecat acasă singur, iar la scurt timp și-a găsit dragostea adevărată, pe Mădălina.

George și Mădălina se cunosc încă de când erau mici, dar tocmai acum soarta i-a adus împreună. Ispita și-a ținut o perioadă lungă viața personală și iubita departe de lumina reflectoarelor și ochii curioșilor.

Cei doi s-au înțeles foarte bine, iar la scurt timp din rodul iubirii lor s-a născut o fetiță minunată, Zahara.

Citește și: Ispitele de la Insula Iubirii care au devenit părinți: "Am rămas gravidă după două săptămâni de relație"

”Noi ne știm de mici, am crescut împreună. Am fost prieteni înainte să fim iubiți și asta ne-a legat cel mai mult. E frumos să începi o relație din prietenie, zic eu. Dacă ne vedea cineva acum 15 ani și ne zicea că o să avem un copil, n-aș fi crezut.", a spus Mădălina, iubita ispitei George.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

"Noi suntem destul de diferiți ca și fire. El nu era genul meu de bărbat, iar eu nu eram genul lui de femeie”, a mai adăugat ea într-un interviu pentru Antena Stars.

Cum arată fiica lui George de la Insula Iubirii

A trecut aproape un an de când Zahara îi face viața mai frumoasă lui George, iar acest lucru este vizibil din imaginile pe care le postează fosta ispită pe rețelele de socializare.

George este foarte mândru de fetița lui și se laudă cu ea peste tot în mediul online. De asemenea, Zahara a moștenit foarte multe trăsături de la tatăl ei, iar acest lucru îl bucură și mai mult.

De curând, fosta ispită a publicat pe contul de Instagram o fotografie alături de micuța lui, dar și de Mădălina. George își iubește foarte mult fiica și nu ratează nici măcar un moment în care să se fotografieze alături de ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacțiile pozitive a celor care îl îndrăgesc pe George nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi transmită câteva cuvinte frumoase și gânduri bune.

"O minunăție! Să vă trăiească prințesa." sau "Sunteți perfecți! Ea este toată numai un zâmbet.", au câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Citește și: Ispita George de la „Insula Iubirii”, dezvăluirea momentului! Iubita lui, pentru prima oară la TV: „Nu era genul meu”​

George și-a asumat responsabilitatea de tată și se pare că îi stă foarte bine în acest rol. Tânărul își surprinde de fiecare dată prietenii virtuali cu imagini în care Zahara se află în centrul atenției. De asemenea, fosta ispită primește și foarte multe complimente în ceea ce privește frumusețea răpitoare a fiicei lui.

Mădălina a reușit să cucerească una dintre cele mai atrăgătoare ispite de la "Insula Iubirii", ba chiar mai mult decât atât, și-a întemeiat o familie alături de el.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x