Ispita George de la „Insula Iubirii”, dezvăluirea momentului! Iubita lui, pentru prima oară la TV: „Nu era genul meu”

Surpriză uriașă pentru fanii „Insula iubirii”, de la Antena 1! Una dintre cele mai îndrăgite ispite din Thailanda a dezvăluit tuturor cine este femeia care i-a răpit inima, dar și cum arată fetița lor, pe care au botezat-o de curând.

Ispita George de la „Insula iubirii”

Invitat la emisiunea celor de la Antena Stars, George de la „Insula iubirii” a oferit, extrem de mândru, detalii despre frumoasa familie pe care o are în prezent.

Ispita George de la emisiunea „Insula iubirii” a dezvăluit cine este iubita sa

Pentru cei care nu știu, la scurt timp după revenirea din Thailanda, în sezonul 4 „Insula iubirii”, ispita George de la „Insula iubirii” a ales să formeze un cuplu cu Mădălina, o frumoasă brunetă pe care o știa de când era mic. Relația lor a fost una extrem de fericită încă de la început și, la scurt timp, cei doi au devenit părinții unei fetițe pe care au numit-o Zahara.

citește și: Ionuț Gojman de la „Insula iubirii”, de nerecunoscut! Fanii, mirați de schimbarea uriașă

”Noi ne știm de mici, am crescut împreună. Am fost prieteni înainte să fim iubiți și asta ne-a legat cel mai mult. E frumos să începi o relație din prietenie, zic eu. Am spus totul timpul: ”Dacă ne vedea cineva acum 15 ani și ne zicea că o să avem un copil, n-aș fi crezut”.

Noi suntem destul de diferiți ca și fire. El nu era genul meu de bărbat, iar eu nu eram genul lui de femeie”, a povestit Mădălina, partenera tânărului care în Thailanda a cucerit-o pe Cati, iubita lui Răzvan, de la „Insula iubirii”, sezon 4.

citește și: Costas de la „Insula iubirii”, de nerecunoscut! Ce se întâmplă cu soțul Geaninei

Fanii au putut să-l vadă acum pe George în ipostaza de tată responsabil, mândru de copilul său și de Mădălina. Cum arată acum viața acestuia, dar și cine este Mădălina, femeia care i-a răpit inima?

Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Showbiz Report” de la Antena Stars.

Ultimele știri