Căutare Live

Ispita Karina și Marco ar forma un cuplu. Cum s-au filmat împreună cele două ispite și ce reacție au avut fanii Insula Iubirii

Karina și Marco, cele două ispite de la Insula Iubirii sezonul 6, ar părea că formează un cuplu. Aceștia s-au fotografiat în diverse ipostaze cu care au surprins pe toată lumea.

Ispita Karina și Marco ar forma un cuplu. Cum s-au filmat împreună cele două ispite și ce reacție au avut fanii Insula Iubirii

Antena 1

Deși pe Insula Iubirii ei nu s-au cuplat cu nimeni, la întoarcerea în țară lucrurile au arătat total diferit pentru ei. Aceștia s-ar fi combinat, iar în prezent ar forma un cuplu. Cei doi se afișează pe rețelele de socializare în diverse ipostaze, iar fanii emisiunii s-au bucurat să-i vadă împreună.

Ispitele Karina și Marco de la Insula Iubirii sezonul 6 ar forma un cuplu. Cum au apărut împreună

Karina a apărut pe tiktok-ul lui Marco în ipostaze foarte apropiate de el. Cei doi par să locuiască deja împreună, iar acest lucru i-a emoționat pe toți fanii emisiunii.

Citește și: Lavinia de la Insula Iubirii, detalii copleșitoare despre colaborarea pe care a avut-o cu Alex după ce s-au întors din Thailanda

Aceștia nu au comentat deloc zvonul că ar forma un cuplu, însă din postările lor de pe rețelele de socializare au lăsat să se înțeleagă că există mai mult între ei față de o simplă prietenie.

@marcocigognini ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Ce a publicat Cristina pe Internet, după finala sezonului 6 din Insula Iubirii

De curând, Cristina a ținut să transmită un mesaj despre toată experiență Insula Iubirii, la scurt timp de la finala reality show-ului. Superba concurentă a spus cu mult entuziasm că este recunoscătoare pentru că a avut ocazia să trăiască o altfel de poveste alături de atâția oameni minunați.

„Insula iubirii - O experiența încărcată de emoții, trăiri, sentimente, oameni deosebiți și multe lecții de viață ce ne-au șlefuit într-un mod benefic spre evoluția noastră. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit și experimentat în această emisiune, deși nu a fost usor însă a meritat tot efortul. Mulțumesc @insulaiubirii_oficial 🙏❤️”, a scris fosta parteneră a lui Sebastian la descrierea unei imagini cu ea din Thailanda.

Citește și: Ce a răspuns Cristina când a fost întrebată dacă știe ce au făcut Sebastian și Oana, în baie. Ce mesaj a transmis concurenta

Postarea ei a generat mai de 3 mii de like-uri și o mulțime de reacții neașteptate din partea prietenilor virtuali.

„Ești absolut superbă🥰”, „Ați fost cuplul pe care l-am crezut a fi cel mai solid. Îmi pare rău pentru voi, erați deosebiți împreună. Dar, sper să fiți bine voi cu voi în primul rând. 🙏🙏🙏 Felicitări pentru curajul vostru.” sau „Ați fost cuplul meu preferat. Cei mai frumoși ❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Printre cei care i-au lăsat un mesaj se numără și Sebastian, fostul partener al Cristinei.

„Felicitări! Îți mulțumesc pentru evoluția în care am reușit să fiu purtat alături de tine!
Poate că până la urmă am reușit să fim un exemplu pentru telespectatori, chiar dacă într-un context pe care nu l-am putut anticipa.”, a scris tânărul.

Lavinia de la Insula Iubirii, detalii copleșitoare despre colaborarea pe care a avut-o cu Alex după ce s-au întors din T... Cum arăta Rey de la Insula Iubirii în urmă cu 6 ani. Fanii abia l-au recunoscut. Ce detaliu au observat mulți...
Ultimele știri
x