Antena Căutare

Lavinia de la Insula Iubirii, detalii copleșitoare despre colaborarea pe care a avut-o cu Alex după ce s-au întors din Thailanda

Lavinia, concurenta sezonului 6 din Insula Iubirii, a scos la iveală detalii copleștioare despre colaborarea pe care a avut-o cu Alex, soțul Teodorei, după ce s-au întors din Thailanda. Fosta iubită a lui Rey a spus totul prin intermediul unei sesiuni de întrebări de pe Instagram.

Colaj cu Lavinia, Alex și Teodora la Insula Iubirii Galerie
Lavinia, concurenta sezonului 6 din Insula Iubirii, a scos la iveală detalii copleștioare despre colaborarea pe care a avut-o cu Alex, soțul Teodorei, după ce s-au întors din Thailanda | Antena 1

Odată cu finala sezonului 6 din Insula Iubirii, concurenții care și-au testat relația în Thailanda au scos la iveală informații total neașteptate despre viața lor după emisiunie. Lavinia, fosta parteneră a lui Rey, a povestit că a decis să colaboreze cu Alex, soțul Teodorei, la scurt timp de la întoarcerea în România.

Se pare că lucrurile nu au stata așa cum se aștepta ea. Tânăra a povestit cu am decurs toată colaborare cu acesta prin intermediul unor InsaStory. De altfel, Lavinia a oferit câteva informații de-a dreptul copleșitoare despre atitudinea pe care a avut-o Alex față de ea.

Pentru că este foarte activă în mediul online și preferă să își țină la curent prietenii virtuali cu toată experiența pe care a trăit-o pe insulă, dar și după ea, fosta parteneră a lui Rey a realizat o sesiune de întrebări pentru a răspunde la toate curiozităților susținătorilor.

Lavinia, despre colaborarea complet frapantă pe care a avut-o cu Alex

Oamenii din mediul online au profitat de ocazia de-ai pune câteva întrebări personale Laviniei. Se pare că internauții și-au dorit să afle care este părerea tinerei despre cuplul format din Alex și Teodora.

Fosta parteneră a lui Rey și-a exprimat opinia sincer, fără ezitări. Mai mult decât atât, aceasta s-a decis să povestească despre colaborarea complet frapantă pe care a avut-o cu soțul Teodorei, după ce au părăsit sezonul 6 din Insula Iubirii.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce detaliu a ieșit la iveală când Rey a fost la un date cu Eda. Ce a recunoscut ispita

Odată ajunși în România, Lavinia s-a decis să-i ofere o mână de ajutor lui Alex la afacerea pe care o avea deja bărbatul, însă situația a luat o întorsătură total neașteptată. Concurenta sezonului 6 din Insula Iubirii a dezvăluit că partenerul Teodorei a avut o atitudine complet neadecvată față de ea, motiv pentru care au întrerupt orice legătură.

„Am reușit să îi cunosc mai bine pentru că am muncit cu Alex după emisiune. S-au întâmplat multe lucruri urâte care m-au făcut să închid colaborarea cu el. Alex e tot ce zicei voi acolo, cei care îi tot comentați, iar Teodora este o femeie șmecheră. Interpretați cum vreți”, a fost răspunsul oferit de Lavinia pe InsaStory.

În urma dezvăluirilor făcute, Lavinia a primit tot mai multe întrebări legate de Alex și Teodora. Aceasta a răspuns sincer și asumat, oferind informații copleșitoare despre gesturile bărbatului cu care a decis să colaboreze.

„Este o persoană care trebuie ocolită. Am crezut că poate fi o relație strict legată de business și atât, dar Alex este obsedat de control și a recurs la niște gesturi josnice pe care eu nu le permit”, a mai adăugat ea.

Citește și: Ce a publicat Cerasela pe rețelele sociale, după finala sezonului 6 Insula Iubirii. Imaginile care au surprins internauții

Se poate observa din cele spus mai sus de Lavinia faptul că aceasta nu a mai continuat o relație de prietenie cu Alex sau Teodora. Cele două se înțelegeau foarte bine în Thailanda, dar acest lucru nu s-a întâmplat și acasă.

Insula Iubirii sezonul 6. Ce detaliu a ieșit la iveală când Rey a fost la un date cu Eda. Ce a recunoscut ispita... Ispita Karina și Marco ar forma un cuplu. Cum s-au filmat împreună cele două ispite și ce reacție au avut fanii Insula I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x