Antena Căutare

Ispita Oana Monea, ipostaza tandră în care a apărut alături de noul ei iubit. Cât de apropiați s-au filmat pe rețelele sociale

Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii sezonul 7, s-a pozat într-o ipostază tandră alături de noul ei iubit cu care are o relație foarte apropiată. Aceasta îi ține ascunsă identiatea, însă nu se feresc să se afișeze subtil.

Ispita Oana Monea, ipostaza tandră în care a apărut alături de noul ei iubit. Cât de apropiați s-au filmat pe rețelele sociale Galerie
Ispita Oana Monea, ipostaza tandră în care a apărut alături de noul ei iubit. Cât de apropiați s-au filmat pe rețelele sociale | Instagram

Ispita Oana Monea s-a pozat alături de noul ei iubit, într-o ipostază tandră și plină de romantism. Deși aceasta îi ține în continuare ascunsă identitatea, cei doi s-au filmat subtil pe rețelele sociale.

Ispita Oana Monea și noul ei iubit, în cele mai romantice ipostaze pe Instagram. Cât de apropiații au apărut

Ispita de la Insula Iubirii le-a arătat urmăritorilor ei cât de fericită este alături de noul ei iubit și cât de mult se iubesc aceștia. Chiar acă nu i-a dezvăluit chipul bărbatului misterios cu care se iubește, aceștia par să aibă o relație serioasă.

În filmarea publicată pe contul personal de Instagram al Oanei Monea, acesta îi oferă un sărut pe frunte, plin de tandrețe și de grijă. Cei doi formează un cuplu de ceva tmp, iar acum nu este prima dată când se afișează împreună.

Citește și: Ce mesaj a transmis Oana Monea pe rețelele sociale, după ce Bogdan Cîrlan a cerut-o de soție pe Claudia Florescu la Insula Iubirii

Cine este Ispita Oana Monea de la Insula Iubirii. Cum arată bărbatul ideal pentru ea

Oana Monea are tot ce și-ar putea dori o tânără de vârsta ei. Ispita de la Insula Iubirii sezonul 7 spunea, în urmă cu ceva timp, că tot ce a realizat până acum a construit prin propriile forțe și că se întreține singură de când a terminat liceul.

Citește și: Ce a răspuns Oana Monea atunci când a fost întrebată dacă mai ține legătura cu Marius Moise: „Omul ăsta..”

Așadar, la un bărbat nu o interesează bunurile materiale, ci, mai degrabă, felul lui de a fi. Cu toate acestea, dacă în plan profesional este un om împlinit, ea mai dădea de înțeles pe atunci că viaţa personală nu i-a adus satisfacţiile dorite.

După două relaţii serioase, care însă nu s-au încheiat aşa cum îşi dorea, Oana a decis să participe la cel mai dur test al fidelităţii, ca să demonstreze că tentaţia poate apărea oricând într-o relaţie.

„Am avut o relație mai lungă. Am fost logodită cu un băiat ceva timp, acum mult timp. Toate mergeau foarte bine, cel puțin din punctul meu de vedere, și după patru ani de zile am fost părăsită fără niciun fel de explicație. A fost foarte dureros.”, mărturisea Oana Monea, în urmă cu ceva timp, într-un clip de prezentare pentru Insula Iubirii sezonul 6.

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu concurenții și ispitele sezonului 7, după Marea Finală

Foști participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea după Marea Finală din 27 august 2023.

Insula Iubirii, sezonul 7. De ce nu mai țin legătura Andrei Ifrim și Claudia Florescu. Ispita a scos la iveală adevărul... Cine este, de fapt, blonda cu care se afișa Răzvan Kovacs înainte de Finala Insula Iubirii sezonul 7. Ce legătură există...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x