Antena Căutare

Surpriză de proporții la ”Insula Iubirii”! Ispitele Maria Ilioiu și Ionuț Gojman au plecat acasă: ”E greu să fii aici!”

Episodul 18 al emisiunii Insula Iubirii a adus o nouă surpriză, întrucât Ionuț și Maria, care au fost ispite în acest show, au decis să plece acasă. 

Episodul 18 al emisiunii Insula Iubirii a adus o nouă surpriză, întrucât Ionuț și Maria, care au fost ispite în acest show, au decis să plece acasă.

Dacă Maria a spus că nu mai vrea să stea nicio clipă lângă Adrian, care are un ”caracter infect”, Ionuț și-a dat seama că nu e chiar atât de ușor să fie ispită.

”Nu aș schimba nimic. Chestia cu Denisa a fost o lecție wow pentru mine, pentru că înainte să mă lovesc de comportamentul ei, aveam impresia că fete de genul ăsta le învârt pe degete.”, a spus Ionuț.

Citește și: Ce s-a întâmplat la ”Insula Iubirii”, episodul 18, sezonul 5! O concurentă și două ispite au plecat acasă

Ispita Maria, fața în față cu Denisa, fosta iubită a lui Adrian de la ”Insula Iubirii”: ”Caracterul lui este groaznic, e... Ce s-a întâmplat la ”Insula Iubirii”, episodul 18, sezonul 5! O concurentă și două ispite au plecat acasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x