Îți amintești de Denisa de la „Insula iubirii”? Ce s-a întâmplat cu ea și cum arată acum fosta iubită a lui Adrian

Fanii emisiunii „Insula iubirii” au avut fost surprinși să descopere cum arată acum Denisa, fosta iubită a lui Adrian, din sezonul 5 al celebrului show de la Antena 1.

Denisa și Adrian din sezonul 5 al emisiunii „Insula iubirii”

În sezonul 5 al emisiunii „Insula iubirii”, Adrian și Denisa au plecat împreună în Thailanda pentru a da cel mai concludent test al iubirii.

Cum arată acum Denisa de la emisiunea Insula iubirii

Totuși, lucrurile nu au mers atât de bine precum se așteptau cei doi și ispitele s-au dovedit a fi mult mai puternice decât relația lor. Au fost ceremonii ale focului cu imagini compromițătoare, dezvăluiri dureroase și decizii radicale, în sezonul 5 al emisiunii „Insula iubirii”.

citește și: Transformare radicală! Cum arată cea mai controversată concurentă de la Insula Iubirii? Teodora a vorbit despre relația cu ispita Mircea

La finalul aventurii din Thailanda, Adrian și Denisa au decis să meargă pe drumuri separate, în căutarea fericirii.

Coada mea de extensii o gasiti la @nicoledmar 😍❤

O postare distribuită de Jurcan Denisa (@jurcandenisa7) pe

Timpul a trecut, dar fanii nu i-au uitat pe cei doi, care acum au numeroși urmăritori pe paginile lor de Facebook și Instagram.

Acum, Denisa Jurcan de la „Insula iubirii” trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr devenit celebru după ce a apărut într-un show matrimonial televizat.

citește și: Îți amintești de Hannelore de la „Insula iubirii”? A împlinit 29 de ani și e complet schimbată

Cu părul ceva mai lung și mult mai închis la culoare, tânăra arată într-o formă de zile mari. În această vară, aceasta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca.

Ultimele știri