Îți amintești de Hannelore de la „Insula iubirii”? A împlinit 29 de ani și e complet schimbată

Surpriză pentru fanii emisiunii „Insula iubrii” de la Antena 1! Celebra Hannelore Ulrich, fostă concurentă în sezonul 4 al show-ului, a împlinit de curând vârsta de 29 de ani și arată complet diferit!

Cum arată azi Hannelore Ulrich de la „Insula iubirii” (Sursa foto: captură video)

În sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii”, Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu au mers în Thailanda și au pozat la început în cuplul perfect, pentru care nu există vreo ispită îndeajuns de mare. Totuși, timpul a trecut și a demonstrate cu totul altceva.

Cum arată Hannelore Ulrich de la emisiunea Insula iubirii

Concurenții au dezvăluit inițial că au o relație perfectă și vor să demonstreze acest lucru, dar testul dragostei a fost picat, în sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii”.

Hannelore Ulrich a fost dezamăgită de comportamentul iubitului său de la acea vreme, Bogdan Ionescu. Nu a mai durat mult și aceasta și-a căutat consolarea în compania ispitei Andi. Între cei doi au existat numeroase flirturi și momente de apropiere și mulți dintre fani au crezut că vor forma un cuplu.

citește și: Hannelore de la Insula iubirii s-a tunat și și-a făcut o schimbare radicală de look! Cum arată acum: „Doamne, nu”

Totuși, jocurile de seducție făcute de Hannelore Ulrich s-au terminat la ultima ceremonie a focului, atunci când aceasta a încercat, timp de mai multe ore, să-l convingă pe Bogdan Ionescu că întrea ea și ispita Andi nu a fost nimic și că ea îl iubește pe el, de fapt.

După emisiunea „Insula iubirii”, cei doi s-au căsătorit și au plecat în luna de miere, dar căsnicia a fost rapid sortită eșecului și cei doi au divorțat.

citește și: Cum arăta Andy de la „Insula iubirii”, înainte să se apuce de sală! Fanele au avut o surpriză: „Tu ești?!”

Timpul a trecut și, de curând, Hannelore Ulrich a împlinit vârsta de 29 de ani. Fosta concurentă de la „Insula iubirii” a renunțat la părul blond și a optat pentru o nuanță de șaten.

Ultima fotografie postată de tânără pe pagina sa oficială de Instagram a făcut senzație și a adunat peste o mie de aprecieri și numeroase comentarii.

Ultimele știri