Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Îți amintești de Diana de la „Insula iubirii”? E complet schimbată: „Îți stă mult mai bine așa”

Diana Constantin este una dintre cele mai cunoscute și urmărite concurente din emisiunea „Insula iubirii”. Fanii au fost surprinși să descopere cum arată bruneta acum. Imaginile sunt deva virale pe Instagram.

Diana Constantin de la „Insula iubirii” (sursa foto: Facebook)

În sezonul 3 al emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1, Diana Constantin a aparticipat alături de Ben, iubitul său de atunci, pentru a-și testa relația tumultoasă pe care aceasa o avea cu bărbatul.

Nu a durat mult și cei doi au ales drumuri diferite. Surpriza mare pentru fanii „Insula iubirii” a fost atunci când aceasta a participat și în sezonul 5 al show-ului, cuplată fiind cu Aurel, tot un fost concurent!

citește și: Diana de la Insula iubirii, de nerecunoscut! Ce coșmar a trăit, după relația cu Ben și Aurel

Și a doua oară, testul iubirii din Thailanda a fost picat, iar Diana Constantin a trăit o nouă decepție în dragoste.

În schimb, bruneta a rămas la fel de apreciată de fanii săi și aceasta se poate lăuda că are mai bine de o sută de mii de urmăritori, pe pagina sa oficială de Instagram.

Extrem de activă în mediul online, Diana Constantin de la „Insula iubirii” nu ratează vreo ocazie să împartă cu fanii tot felul de fotografii, în diferite ipostaze.

Dacă până acum fanii erau obișnuți ca aceasta să aibă o tunsoare scură sau de mărime medie, iată că Diana Constantin a ales în prezent să se bucure de un păr lung bogat, într-o nuanță intensă de brunet.

citește și: Alexandra, fosta iubită a lui Aurel de la „Insula Iubirii“, de nerecunoscut în prezent! A slăbit și s-a tunat, iar acum arată ca o adevărată divă!

Pozele sale fac senzație și adună mii de reacții și numeroase aprecieri din partea urmăritorilor săi de pe Instagram.

„Îți stă mult mai bine așa 🙈💋”, „Superbă”, „În sfârșit arăți a om”, iată doar câteva dintre comentariilor admiratorilor săi, care par să aprecieze din plin modul în care arată acum Diana Constantin de la „Insula iubirii”.

Video