Antena Căutare

Iustina Luchian de la Insula Iubirii, într-o rochie sexy la o petrecere plină de vedete.Tânăra a întors toate privirile

Iustina și Cornel, concurenții din sezonul 8 de Insula Iubirii, au fost prezenți ieri la Influencers Party 2024, o petrecere organizată de Viva.

Galerie
La Viva! Influencers Party 2024 au participat foarte multe vedete din showbiz-ul românesc, inclusiv concurenți și ispite de la Insula Iubirii sezonul 8. Tema petrecerii a fost “Sicilian inspiration”. | A1

La Viva! Influencers Party 2024 au participat foarte multe vedete din showbiz-ul românesc, inclusiv concurenți și ispite de la Insula Iubirii sezonul 8. Tema petrecerii a fost “Sicilian inspiration”.

Ce ținută a purtat Iustina Luchian la petrecerea cu vedete

Iustina și Cornel Luchian au participat și ei la petrecerea plină de vedete, unde și ei au fost senzația serii, de vreme ce ultimul sezon de Insula Iubirii a fost un adevărat fenomen.

Citește și: În emisiune au avut conflicte și neînțelegeri. Cum se înțeleg acum Iustina și Maria, fostele concurente de la Insula Iubirii

Articolul continuă după reclamă

Iustina a ales să poarte o rochie galbenă, lungă, care i-a pus în valoare burtica de gravidă, dar în același timp a făcut-o să se simtă și sexy, purtând un decolteu adânc. Cornel a ales un costul negru și o cămașă neagră, fiind extrem de elegant.

Iustina a atras toate privirile cu ținuta ei. Se pare însă că nu au fost singurele personaje de la Insula Iubirii 8 prezente la eveniment.

La Viva! Influencer Pary 2024 au participat și ispita Marcel Andrei, alături de iubita lui Armina, dar și Claudiu Dragotă, Romeo Vasiloni și Radu Vâlcan.

Marcel a fost îmbrăcat ca un adevărat Don Corleone și chiar a avut și un baston foarte elegant.

VEZI IMAGINILE CU IUSTINA LUCHIAN AICI!

Deși este însărcinată în aproape 8 luni, Iustina s-a bucurat de petrecere alături de Cornel și de restul invitaților. Fosta concurentă de la Insula Iubirii se pregătește să devină mămică în curând.

Ea a povestit în interviuri că va naște la început de noiembrie și pe fiica sa o va chema Ivana Nectaria. Chiar dacă la început, atunci când a aflat că e însărcinată, nu se simțea pregătită să devină mamă, acum Iustina este nerăbdătoare să o cunoască pe micuța ei.

Citește și: Cu ce problemă se confruntă Iustina de la Insula Iubirii în timpul sarcinii. Soția lui Cornel a cerut ajutorul altor mămici

Ea știe că bebelușul îi va schimba complet viața, iar ea se va strădui să fie cea mai bună mamă pentru fetița ei. Cei doi au aflat că vor deveni părinți chiar în ziua în care a avut loc bonfire-ul final.

Emoțiile trăite la Insula Iubirii au fost cele mai intense, iar cei doi spun că în cei aproape 2 ani de când sunt împreună au trăit cele mai frumoase clipe.

Într-un interviu recent, cu lacrimi în ochi, Cornel a spus că nu își poate dori mai mult decât ceea ce are deja și că vrea doar că continue amândoi să fie sănătoși și să muncească pentru a avea cele necesare pentru familia lor.

Cornel a spus că finalul bonfire-ului i-a adus alinare după toată suferința pe care a trăit-o pe insulă.

“Cred că a fost cel mai frumos cadou din viața mea pe care l-am primit vreodată”, a mai zis Cornel.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Iustina și Cornel au vorbit despre cum le-a schimbat viața de cuplu experiența din Thailanda

În emisiune au avut conflicte și neînțelegeri. Cum se înțeleg acum Iustina și Maria, fostele concurente de la Insula Iub... Cum se pregătesc Iustina și Cornel de la Insula Iubirii, sezonul 8 să devină părinți. Au făcut deja planuri pentru botez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x