Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Imagini de senzație! Ispita George de la Insula Iubirii te învață cum să faci pătrățele!

Invitat la "Star la mare fitză", George, una dintre cele mai dorite ispite de la „Insula Iubirii”, ne învață cum să ne menținem în formă în această toamnă.

Invitat la "Star la mare fitză", George, una dintre cele mai dorite ispite de la „Insula Iubirii”, ne învață cum să ne menținem în formă în această toamnă.

Face furori pe unde se duce! Femeile sunt răvășite după el când apare în cadru și fac orice să intre sub pielea lui!

"La televizor nu se vede decât 15-20% din câte se întâmplă! Noi dormim trei sau patru ore pe noapte. Fetele au chef de distracție mereu. Emisiunea aceasta mi-a schimbat viața! Am întâlnit foarte multe tipologii de oameni, deși, te poți întâlni în viața de zi cu zi nu poți observa totul".

Se descrie ca fiind vorbăreț, sociabil, glumeț și activ! Ispita George povestestea la un moment dat că și-a dorit foarte mult să munească și să ajungă undeva sus prin propriile sale forțe!

De mic era pasionat de fotbal și practica extrem de mult! Vecinii se fereau de el când ieșea cu mingea pe stradă! Spune despre el că era ,,pericol public"!

S-a lăsat de fotbal din cauza unui accident pe care l-a avut la 17 ani la ambele picioare. Deși a revenit în fotbal, nu s-a mai regăsit, așa că s-a apucat de sală sub îndrumarea antrenorului său care a crezut extrem de mult în potențialul său! La 18 ani s-a angajat pentru a se întreține!

Vezi toate episoadele aici: https://antenaplay.ro/insula-iubirii

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro