Antena Căutare

Livia Marinescu s-a pozat într-un bikini minuscul în Dubai. Cum a apărut ispita de la Insula Iubirii sezonul 7

Livia Marinescu, fosta ispită de la Insula Iubirii sezonul 7, i-a luat prin surprindere pe fani atunci când s-a pozat într-o ipostază neașteptată.

colaj foto cu ispita livia marinescu de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Fosta ispită de la Insula Iubirii sezonul 7 a îmbrăcat un bikini minuscul | Antena 1

În sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii, zece ispite feminine au avut misiunea te-a testa fidelitaeta concurenților de la vila băieților. Printre ele s-a numărat și Livia Marinescu.

Recent, blondina și-a pus urmăritorii pe jar atunci când a publicat imagini îndrăznețe cu ea în Dubai. Pozele au stârnit imediat reacții.

Livia Marinescu s-a pozat într-un bikini minuscul în Dubai. Cum a apărut ispita de la Insula Iubirii sezonul 7

Una dintre cele zece ispite feminine de la Insula Iubirii sezonul 7 este Livia Marinescu. Recent, blondina și-a luat prin surprindere urmăritorii atunci când a publicat pe contul său de Instagram o imagine prin care și-a pus în valoare silueta de invidiat.

Citește și: Ce a pățit ispita Livia Marinescu, după 21 de zile de stat în Thailanda, la Insula Iubirii sezonul 7. A publicat poze cu dovada

Aflată, cel mai probabil, într-o vacanță în Emiratele Arabe Unite, blondina a profitat din plin că acolo e mereu cald și soarele puternic, așa că a făcut plajă din plin. Acest lucru se poate observa extrem de simplu în nuanța închisă de piele a ispitei, care a părut că a savurat din plin căldura și soarele din Dubai.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară.

„Ce mănânci de ești așa frumoasă?”, „Looking extra hot perfecttttt 🔥🔥”, „Superbă ❤️🌹”, „Bravo”, iată doar o parte dintre mesajele transmise de urmăritorii ei.

Fosta ispită de la Insula Iubirii sezonul 7 este extrem de mândră de corpul său și susține că în prezent are greutate de 60 de kilograme și înălțimea de 1,73 centimetri. În cadrul unui InstaStory, aceasta a dezvăluit faptul că, în urmă cu câțiva ani, la scurt timp după ce a născut, a ajuns să cântărească doar 49 de ani și că totul a fost din cauza depresiei. Mai mult decât atât, fosta ispită a tras un semnal de alarmă și a încurajat tinerele să nu caute să fie cât mai slabe, căci aspectul „anorexic” nu este cel frumos.

Citește și: Ana Maria Măriuță de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a făcut o schimbare radicală de look. Cum s-a pozat tânăra

„Nu recomand pielea și osul. Oasele sunt pentru câini”, a zis ea, în InstaStory, în spirit de glumă.

Livia Marinescu de la Insula Iubirii sezonul 7 s-a făcut remarcată nu doar prin silueta de invidiat, ci și prin modul în care a reușit, de foarte multe ori, să îi scoată pe concurenți din zona lor de confort. Le-a testat sinceritatea, onestitatea, răbdarea și modul de-a reacționa în diferite momente, ca o adevărată ispită de la Insula Iubirii.

Îți amintești de Teodora Marcu de la Insula Iubirii sezonul 6? Ce mai face și cum arată azi fosta concurentă... Ema Oprișan și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii au ajuns la urgențe cu fiica lor. Ce se întâmplă cu micuța Luna acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x