Antena Căutare

Lovitură pe Insula Iubirii. Un alt cuplu s-a destrămat: Este o persoană urâtă și o companie neplacută!

Nunta de la Purimuntra dintre Aurel și Dana, difuzatã asearã, în cea mai nouã ediţie Insula Iubirii de la Antena 1, a făcut-o pe Diana să ia decizia de a renunța la brățară și a rămâne în concurs doar pentru a-și reface imaginea din sezonul trecut în fața telespectatorilor.

Nunta de la Purimuntra dintre Aurel și Dana, difuzatã asearã, în cea mai nouã ediţie Insula Iubirii de la Antena 1, a făcut-o pe Diana să ia decizia de a renunța la brățară și a rămâne în concurs doar pentru a-și reface imaginea din sezonul trecut în fața telespectatorilor.

Chiar în timpul ceremoniei improvizate pentru oficializarea căsătoriei dintre Aurel și Dana, la Minitel dezvăluirile de pe insula bărbaților au continuat să afecteze concurentele. Denisa si Andi au avut ocazia de a se cunoaște mai bine și de a petrece zeci de minute împreună, stârnind gelozia Geaninei şi a lui Ionuţ, fapt ce nu a fãcut decât sã întãreascã, o datã în plus, remarca Denisei: „Atunci când Andi este în preajma ei, Costas își pierde importanța”.

Ceea ce inițial părea răzvrătirea Dianei în fața umilinței pe care Aurel i-a aplicat-o prin acțiunile lui de la Purimuntra, s-a dovedit rapid a fi o încercare de a îi atrage atenția lui Andi. Iar pentru ca planul Dianei sã poatã fi pus în aplicare, are nevoie de George sã fie tot timpul la dispoziţia ei. Un buchet de flori și o plimbare cu elefantul au fost suficiente pentru ca Ionuț să creadă că un pas important a fost făcut pentru cucerirea Denisei. Acesta s-a folosit de picnic pentru a se asigura că Denisa a înțeles că Andi este ispita Geaninei.

Lovitură pe Insula Iubirii. Un alt cuplu s-a destrămat: Este o persoană urâtă și o companie neplacută!

Adrian a așteptat cu nerăbdare ca insula să prindă viață în ziua numărul 4, pentru a-și revendica premiul câștigat cu o zi înainte la concursul de pe plajă: un date de jumătate de zi împreună cu Maria. Dacă pentru Adrian, ziua are premisele unui vis împlinit, pentru Maria, perspectiva unei zile întregi petrecute în compania bărbatului este mai degrabă un supliciu, decât un premiu.

Așă că, încă din primele minute ale interacțiunii a încearcat, printr-o diversiune subtilă să își arate lipsa entuziasmului și să îl țină pe bărbat la distanță, ispita refuzând să participe la acțiunea de cuplu și transformându-i întâlnirea mult așteptată într-o succesiune de momente de indiferență. “Este o persoană urâtă și o companie neplacută!”. Adrian a simțit nevoia să pluseze în fața ispitei, intrând într-un fel de competiție: imitând fiecare gest al lui Aurel și crezând că asta îi va asigura accesul către inima Mariei. Cel mai șocant gest de devotament a fost alegerea de a-și tatua pe piele chiar numele ei.

Aurel, dezamăgit de absența Danei de la micul dejun şi presupunând că se repetă scenariul de anul trecut, s-a refugiat în cameră până când vocea Danei l-a scos afară din casã. În aceeași atmosferă de bună dispoziție de cu o searã înainte, cei doi și-au continuat drumul spre date, căci insula le-a făcut cadou o ieșire în afara resortului. Ieșirea la date îi arată ispitei o față a bărbatului care nu îi este în totalitate străină: vulgar nejustificat, violent și amenințător, incontrolabil și provocator.

Lovitură pe Insula Iubirii. Un alt cuplu s-a destrămat: Este o persoană urâtă și o companie neplacută!

Pentru Teodora, ceremonia a fost prilejul perfect de a vorbi despe ceea ce este cu adevărat important, dar totodatã lucrul pe care nu are curajul să îl recunoască: atracția dintre ea și Mircea, dar și situația în care se află Eusebiu la Purimuntra. Teo și Mircea s-au bucurat de premiul de la concursul insulei. Femeia de 35 de ani din Galați a primit în viața ei adrenalina și noutatea, lucruri pe care le-a uitat de foarte multă vreme. Cele șase ore de drum între Pattaya și Minitel au fost prilejul pentru tot atâtea ore de flirt și apropieri între cei doi, însă, dincolo de saltul cu coarda elastică, pentru Teodora întâlnirea a fost prilejul perfect de a descoperi că există bărbați care satisfac în întregime cerințele ei, fără ca ea să îi cicălească.

Aceeași femeie primește filmul întreg al evenimentelor importante din viața lui Eusebiu de pe Insula Iubirii și constatările ispitei în legătură cu acesta: iubitul ei poate avea inițiativă, poate acorda atenție și poate fi protector cu o femeie, lucruri pe care ea nu le primește din partea lui. Teodora se hotărăște să îl supună unui test pe Eusebiu, test care constă în arătarea imaginilor de apropiere dintre ea și Mircea, toate menite să îi vadă reacția iubitului. Cum va reacţiona acesta şi cum vor continua poveştile de pe Insula Iubirii, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie a emisiunii, difuzatã lunea viitoare, de la 20:00, la Antena 1.

Ce s-a întâmplat la Insula Iubirii, episodul 6, sezon 5: Aurel, de la extaz la agonie! S-a căsătorit cu ispita Dana, iar... Cum a ajuns Alexandra, fosta iubită a lui Aurel, să fie ispită la Insula Iubirii: ”M-am vindecat într-un an și jumătate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x