Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00Sacrificiul

Cea mai sexy ispită de la Insula Iubirii s-a reprofilat! Maria Ilioiu vrea să facă bani din haine: ”A fost întotdeauna pasiunea mea!”

Maria Ilioiu, cea mai sexy ispită de la Insula Iubirii, s-a reprofilat. Hotărâtă să facă bani frumoși, aceasta a decis să intre în afaceri cu o colecție de haine.

Maria Ilioiu, cea mai sexy ispită de la Insula Iubirii, s-a reprofilat. Hotărâtă să facă bani frumoși, aceasta a decis să intre în afaceri cu o colecție de haine.

În direct, la Antena Stars, blonda focoasă a mărturisit că a fost pasionată de modă întotdeauna, iar acum s-a gândit să câștige bai din asta.

Citește și: Ispita Maria Ilioiu, dezvăluire de senzație după finala „Insula Iubirii”! Bogdan i-a trimis un bilet înainte de a se căsători. „Vreau să vă arăt cât de gentleman este!”

”Am emoții, este prima mea prezentare. Am creat unele rochii, unele sunt pentru un shooting sau pentru o cununie. Pasiunea mea a fost întotdeauna moda și am vrut să văd dacă oamenii au aceleași gusturi ca mine. Și cam au, pentru că îmi merge destul de bine. Da, se poartă paietele, dar am și rochii simple.”, a povestit ea conform sursei citate.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube