Antena Căutare

Cea mai sexy ispită de la Insula Iubirii s-a reprofilat! Maria Ilioiu vrea să facă bani din haine: ”A fost întotdeauna pasiunea mea!”

Maria Ilioiu, cea mai sexy ispită de la Insula Iubirii, s-a reprofilat. Hotărâtă să facă bani frumoși, aceasta a decis să intre în afaceri cu o colecție de haine.

Maria Ilioiu, cea mai sexy ispită de la Insula Iubirii, s-a reprofilat. Hotărâtă să facă bani frumoși, aceasta a decis să intre în afaceri cu o colecție de haine.

În direct, la Antena Stars, blonda focoasă a mărturisit că a fost pasionată de modă întotdeauna, iar acum s-a gândit să câștige bai din asta.

Citește și: Ispita Maria Ilioiu, dezvăluire de senzație după finala „Insula Iubirii”! Bogdan i-a trimis un bilet înainte de a se căsători. „Vreau să vă arăt cât de gentleman este!”

”Am emoții, este prima mea prezentare. Am creat unele rochii, unele sunt pentru un shooting sau pentru o cununie. Pasiunea mea a fost întotdeauna moda și am vrut să văd dacă oamenii au aceleași gusturi ca mine. Și cam au, pentru că îmi merge destul de bine. Da, se poartă paietele, dar am și rochii simple.”, a povestit ea conform sursei citate.

Citește și: Maria de la „Insula iubirii” trece prin clipe grele! „Oamenii mai și greșesc...”

Primul cuplu a picat testul pe Insula Iubirii: „Puteţi sã îi transmiteţi cã e un om liber şi poate sã facã ce vrea cu vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x