Antena Căutare

Maria, teatru de dragul ispitirii. Robert nu a picat în plasa concurentei de pe insulă: "Plânsul ei este ca un fel de chemare a sirenei"

Obisnuită cu manipularea bărbatului de lângă ea, Maria este suficient de abilă încât să ştie cum să îşi pregătească terenul ispitirii, în cel mai avantajos mod pentru ea. 

Obisnuită cu manipularea bărbatului de lângă ea, Maria este suficient de abilă încât să ştie cum să îşi pregătească terenul ispitirii, în cel mai avantajos mod pentru ea.

Îşi scuză acţiunile şi îl asigură pe Robert că are probleme în relaţie. Însă, spre deosebire de ceea ce vrea ea să obţină, Maria nu face decât să îi deschidă ochii lui Robert.

"Plânsul ei este ca un fel de chemare a sirenei, dar nu am făcut nimic, pentru că ea ar fi putut apela la faptul că se simţea rău şi să spună că eu am profitat de această stare a ei şi să poată justifica această apropiere", mărturiseşte ispită.

Poza aceasta le-a pus pe admiratoare pe jar! Hamude Kilani arată mai bine ca niciodată!... Cum arăta Nicoleta, ispita blondă de la „Insula Iubirii”, acum câțiva ani! Fanii: „Tu ești o creație perfectă a Domnului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x