Antena Căutare

Cum arăta Nicoleta, ispita blondă de la „Insula Iubirii”, acum câțiva ani! Fanii: „Tu ești o creație perfectă a Domnului!”

Una dintre cele mai provocatoare ispite de la „Insula Iubirii”, Nicoleta, a arătat mereu ca o   adevărată păpușă. Dovadă stau pozele de pe profilul personal de Facebook, unde blonda posta și înainte de a veni în emisiune fotografii hot.

Una dintre cele mai provocatoare ispite de la „Insula Iubirii”, Nicoleta, a arătat mereu ca o adevărată păpușă. Dovadă stau pozele de pe profilul personal de Facebook, unde blonda posta și înainte de a veni în emisiune fotografii hot.

Ispita blondă și ingenuă care i-a cucerit în unanimitate pe participanții din Thailanda nu este doar teribil de sexy, ci și deșteaptă și pragmatică: are propria afacere în domeniul vestimentar, este independentă financiar de foarte mult timp, adaptabilă și educată.

Fanii au fost de-a dreptul entuziasmați să o vadă pe ispită într-o ipostază pe cât de sexy, pe atât de provocatoare. „Tu ești o creație perfectă a Domnului!”, i-au scris ei. În vârstă de 27 de ani, Nico nu a mai participat niciodată la o emisiune de televiziune și este o apariție nouă în echipa ispitelor de pe „Insula Iubirii”. Se consideră o persoană îndrăzneață, pozitivă, spontană, amuzantă și sociabilă. Locuiește în Anglia, se întreține singură și spune că nu îi lipsește nimic.

Vouă vă place de Nico?

Maria, teatru de dragul ispitirii. Robert nu a picat în plasa concurentei de pe insulă: "Plânsul ei este ca un fel ... Primele declaraţii ale ispitei Andy de la "Insula Iubirii", după ce s-a combinat cu Diana: "E o femeie ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x