Antena Căutare

Medana de la "Insula Iubirii", revoltată: "Cu toată nesimțirea și totodată cu tot respectul pentru toți, vă rog un singur lucru! Îmi neglijez copilul multe ore pe zi!"

 Medana, fostă concurentă la "Insula Iubirii", a postat pe Facebook un mesaj pentru internauţii cârcotaşi care o urmăresc şi-i critică produsele de înfrumuseţare pe care le vinde şi cărora le face publicitate.

Medana, fostă concurentă la "Insula Iubirii", a postat pe Facebook un mesaj pentru internauţii cârcotaşi care o urmăresc şi-i critică produsele de înfrumuseţare pe care le vinde şi cărora le face publicitate.

Vă reamintim că bruneta a devenit reprezentanta unei companii de beauty, care pune la dispoziţia clienţilor produse care promit rezultate miraculoase: ten de bebeluş după câteva încercări, podoabă capilară ca a lui Raspunzel şi riduri şterse în mod natural.

"Cu toată nesimțirea și totodată cu tot respectul pentru toți, vă rog un singur lucru!!! Nu sunteți interesați, nu credeți în calitatea produselor pe care le promovez, abțineți-vă, vă rog, și lăsați deoparte comentariile răutăcioase!!! Mă jigniți pe mine și munca mea! Îmi neglijez copilul multe ore pe zi în a răspunde la mesaje, în a lua comenzi, a împacheta și a trimite colete. Asta de numește MUNCĂ", a fost mesajul fostei concurente.

Un bebeluș „thailandez”

Medana și Roby au venit la emisiunea ”Insula Iubirii”, prezentată de Radu Vâlcan ca să-şi testeze dragostea și au constatat că nu pot trăi unul fără altul. El a ales să o ceară de soție în Thailanda și, mai mult de atât, tot acolo au conceput primul lor copil care s-a năcut pe 10 octombrie 2016.

Frumoasa mămică şi Robert au fost emoționați peste măsură odată cu venirea pe lume a micuțului. La insistențele fanilor, cei doi au făcut publice primele imagini cu micuțul încă de la nașterea lui. Bebelușul a avut la naștere 2850 de grame şi 48 de centimetri și a obținut nota 10 la Scorul Apgar.

Diana și Ben, moment emoționant, înainte de plecarea de pe insulă: "De ce plângi? Ai ceva în ochi?"... Andy de la Insula Iubirii, implicat într-un grav accident! Şi-a făcut bolidul praf şi a fost la un pas să-şi piardă viaţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x