Antena Căutare

Mesajul emoționant al fratelui Medanei de la „Insula iubirii”, după ce fosta concurentă a devenit mămică!

Medana, fostă concurentă la "Insula Iubirii", a născut luni dimineaţă un băieţel perfect sănătos. Frumoasa mămică şi Robert, proaspătul tătic, se pot declara acum un cuplu împlinit şi fericit.

Medana, fostă concurentă la "Insula Iubirii", a născut luni dimineaţă un băieţel perfect sănătos. Frumoasa mămică şi Robert, proaspătul tătic, se pot declara acum un cuplu împlinit şi fericit. Alex Vințan, fratele Medanei, a postat un mesaj emoționant pe Facebook. „În sfârșit Medana Kirschner și Robert Kirschner, sunt cel mai fericit si împlinit unchi ! ( la 18 ani)”, a scris Alex.

Bebelușul a avut la naștere 2850 de grame şi 48 de centimetri și a obținut nota 10 la Scorul Apgar.

Medana și Roby au venit la emisiunea ”Insula Iubirii”, prezentată de Radu Vâlcan ca să-şi testeze dragostea și au constatat că nu pot trăi unul fără altul. El a ales să o ceară de soție în Thailanda și, mai mult de atât, tot acolo au conceput primul lor copil care s-a năcut astăzi, 10 octombrie.

Concurentă de la "Insula iubirii": "Plângeam isteric şi nu stiam ce să fac, am sunat imediat la poliţie&q... Maria de la „Insula iubirii” și-a făcut de cap în Turcia! „Pentru mine asta e un sport...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x