Insula Iubirii

Mircea de la „Insula iubirii”, dezvăluirea momentului despre Mirela! „S-a întâmplat după emisiune...”

 
+2 click pentru
galerie

După ce emisiunea „Insula iubirii” s-a terminat au ieșit la iveală detalii incredibile atât despre concurenți, cât și despre ispite! De data aceasta, Mircea face dezvăluirea momentului!

Mircea Moldovan a fost prezent la Agenția Vip, unde a vorbit deschis despre relația lui Mirela Baniaș, după ce s-a terminat "Insula Iubirii".

Inițial, Mirela a venit în Thailanda alături de Ionuț Gojman, iubitul său. Lucrurile s-au schimbat brusc și tânărul a devenit mai interesat de faimă decât de relația cu partenera sa. Când i s-a propus să renunțe la Mirela și să devină ispită în următorul sezon al emisiunii „Insula iubirii”, Ionuț nu a stat pe gânduri și a acceptat!

 

Între timp, Mirela părea că se simte tot mai bine în brațele ispitei Mircea și mulți au crezut în frumoasa lor poveste de iubire.

Ce s-a întâmplat imediat după emisiune? Află totul urmărind clipul video de mai sus!!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE