Antena Căutare

Prietenă cu Hannelore, Mirela de la "Insula Iubiri" spune adevărul: "Îl iubește pe Andi! Normal că s-a culcat cu el”

După ce Hannelore a recunoscut că a "comis-o" cu ispita Andi, Mirela intervine şi ea! Fosta concurentă de la "Insula Iubiri" dezvăluie detalii picante şi spune totul despre relaţia celor doi. Hanne și Andi au făcut sex, au avut o noapte pasională în doi, iar zvonul s-a transformat în certitudine atunci când blonda a mărturisit totul.

După ce Hannelore a recunoscut că a "comis-o" cu ispita Andi, Mirela intervine şi ea! Fosta concurentă de la "Insula Iubiri" dezvăluie detalii picante şi spune totul despre relaţia celor doi.

Hanne și Andi au făcut sex, au avut o noapte pasională în doi, iar zvonul s-a transformat în certitudine atunci când blonda a mărturisit totul.

"Hannelore îl iubește pe Andi", așa își începe Mirela mărturisirea. "S-a căsătorit din ambiție cu Bogdan și și-a dat seama că nu poate fi fericită alături de el. Nu este neapărat un secret, cu toții ne-am dat seama că Hanne are sentimente pentru Andi", mai spune Mirela, care este convinsă că noaptea de dragoste dintre blondă și ispită a avut loc cu adevărat.

TRAGEDIE! Fiica unei foste vedete de la Insula Iubirii A MURIT la o săptămână de la naștere... Ionuț Gojman de la Insula Iubirii, dezvăluire de senzație: "Când am aflat că Mirela se mărită, am vrut să..."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x