Antena Căutare

TRAGEDIE! Fiica unei foste vedete de la Insula Iubirii A MURIT la o săptămână de la naștere

O veste cruntă a străbătut în urmă cu puține minute pe rețelele de socializare. Fiica uneia dintre protagonistele reality-show-ului „Love Island (Insula Iubirii)” a murit la doar o săptămână după ce a fost adusă pe lume

O veste cruntă a străbătut în urmă cu puține minute pe rețelele de socializare. Fiica uneia dintre protagonistele reality-show-ului „Love Island (Insula Iubirii)” a murit la doar o săptămână după ce a fost adusă pe lume.

Malin Andersson este una dintre cele mai apreciate apariții din istoria reality-show-ului, iar britanicii au îndrăgit-o încă de la momentul în care a acceptat să facă parte din această emisiune de mare succes.

De curând însă, opinia publică din insula britanică a rămas fără cuvinte la anunțul vedetei de pe Instagram. Aceasta a dezvăluit că fiica sa, Consy, a murit la doar o săptămână după ce fusese adusă pe lume.

TRAGEDIE! Fiica unei foste vedete de la Insula Iubirii A MURIT la o săptămână de la naștere

Informația a șocat întregul regat, mesajele curgând pe paginile rețelelor de socializare. Distrusă de durere, Malin (26 de ani) a fost cea care a făcut publică informația.

Răzvan lovește din nou! Mesajul exploziv postat de el, în urmă cu puțin timp: „Te-ai ars, asta e! Asumă-ți!!”... Prietenă cu Hannelore, Mirela de la "Insula Iubiri" spune adevărul: "Îl iubește pe Andi! Normal că s-a cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x