Antena Căutare

Lovitură cruntă pentru Mirela de la ”Insula Iubirii”! Fosta concurentă a pierdut sarcina: ”Sunt sub tratament!”

Mirela, fosta concurentă de la ”Insula Iubirii”, trece prin momente dificile. Când credea că în sfârșit soarele a răsărit pe strada ei, tânăra a pierdut sarcina. 

Mirela, fosta concurentă de la ”Insula Iubirii”, trece prin momente dificile. Când credea că în sfârșit soarele a răsărit pe strada ei, tânăra a pierdut sarcina.

Mirela, concurenta de la "Insula Iubirii", a recunoscut ca s-a îndrăgostit

A mărturisit că și-a refăcut viața după despărțirea de Ionuț și era tare fericită în brațele iubitului ei. Ba mai mult, ea a dezvăluit, de curând, că se pregătește să devină mamă, însă fericirea ei n-a durat mult, întrucât la sfârșitul săptămânii, ea a pierdut sarcina.

Mirela de la Insula iubirii era însărcinată în două luni, însă fără să știe că urma să aibă un copil, aceasta a luat antibiotic.

Mirela de la „Insula Iubirii”, surprinsă într-o ipostază tandră alături de viitorul ei soț! Ce dezvăluire uluitoare a făcut, după ce a spus că este însărcinată. FOTO

”În weekend am făcut avort spontan… Acum sunt sub tratament…”, a declarat Mirela pentru VIVA!.

Fosta concurentă de la ”Insula Iubirii” și-a refăcut viața alături de un om de afaceri. Ea a rămas însărcinată, însă nu știa acest lucru, așa că atunci când s-a confruntat cu o răceală a luat tratament.

„S-a întâmplat, dar nu mă pot bucura pentru că sunt nişte complicaţii. În două săptămâni aş afla exact. Dacă e totul ok. Am avut gripă şi am luat antibiotice. Medicii nu garantează că e ok. Da (n.r. sunt bine)”, declara, în urmă cu câteva, săptămâni, Mirela Baniaş pentru www.spynews.ro.

Hannelore de la ”Insula Iubirii”, prima reacție după ce Bogdan a apărut la TV: ”Spune ceea ce simți!”... Hannelore, dată de gol! Bogdan a făcut dezvăluirea care schimbă totul! „Sincer să vă zic...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x