Antena Căutare

Mirela de la „Insula Iubirii”, surprinsă într-o ipostază tandră alături de viitorul ei soț! Ce dezvăluire uluitoare a făcut, după ce a spus că este însărcinată. FOTO

Mirela Baniaș, fostă concurentă la „Insula Iubirii”, a apărut într-o ipostază tandră alături de actualul ei partener, care îi va deveni soț. Ea a făcut și o dezvăluire de care este mândră, după ce a spus că este însărcinată.

Mirela Baniaș, fostă concurentă la „Insula Iubirii”, a apărut într-o ipostază tandră alături de actualul ei partener, care îi va deveni soț. Ea a făcut și o dezvăluire de care este mândră, după ce a spus că este însărcinată.

Fosta iubită a lui Ionuț Gojman, cu care a participat la „Insula Iubirii”, a publicat o fotografie cu actualul ei partener, Florin Tecar.

În imagine, Mirela Baniaș și viitorul ei soț apar îmbrățișându-se cu tandrețe. „Respect. Iubire necondiționată. Îmbrățișare caldă. Acasă în familie. Așteptări”, a scris fosta concurentă la „Insula Iubirii” în descrierea fotografiei.

Mirela de la „Insula Iubirii”, surprinsă într-o ipostază tandră alături de viitorul ei soț! Ce dezvăluire uluitoare a făcut, după ce a spus că este însărcinată. FOTO

Între reacțiile la această fotografie s-au numărat și unele negative, referitoare la faptul că actualul partener al Mirelei Baniaș este mai în vârstă decât ea.

În weekend, Mirela Baniaș a publicat și două imagini făcute pe cântar – una în Thailanda, anul trecut, când avea 70 de kilograme, și una anul acesta, în România, când fosta concurentă de la „Insula Iubirii” are doar 55,3 kilograme.

„Dietă. Un nou stil de viață. Provocare. Un nou look”, au fost câteva dintre haashtagurile cu care Mirela de la „Insula Iubirii” a însoțit imaginile.

Vineri, Mirela de la „Insula Iubirii” a spus că a aflat că este însărcinată în două luni.

„S-a întâmplat, dar nu mă pot bucura pentru că sunt nişte complicaţii. În două săptămâni aş afla exact dacă e totul ok. Am avut gripă şi am luat antibiotice. Medicii nu garantează că e OK", a spus ea.

Cum a ajuns Hannelore de la "Insula iubirii" în depresie. S-a întâmplat fix în ziua nunții cu Bogdan... Hannelore dă cărțile pe față! Are o relație? „Mi-a oferit exact ce am avut nevoie”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x