Antena Căutare

Hannelore dă cărțile pe față! Are o relație? „Mi-a oferit exact ce am avut nevoie”

Hannelore, fostă concurentă la „Insula Iubirii”, a făcut noi dezvăluiri despre viața ei personală, după ce a declarat, anterior, că după despărțirea de Bogdan atenția ei este captată de un bărbat, dar că nu este vorba despre ispita Andi.

Hannelore, fostă concurentă la „Insula Iubirii”, a făcut noi dezvăluiri despre viața ei personală, după ce a declarat, anterior, că după despărțirea de Bogdan atenția ei este captată de un bărbat, dar că nu este vorba despre ispita Andi.

„Nu am nicio altă relaţie. Am scris pe Facebook că nu locuiesc singură. Locuiesc cu prietena mea şi cu cei doi căţei ai mei. Atenţia este una şi a fi într-o relaţie e cu totul alta. Nu e nicio confuzie, suntem oameni, tuturor ne plac alţi oameni. Nu o să rămân singură toată viaţa. Nu am ştiut exact ce sentimente am pentru Andi, din cauza asta am zis că sunt confuză. Am trăit şapte ani alături de acelaşi bărbat şi nu am ştiut cum este sentimentul de îndrăgosteală faţă de alt bărbat. Nu ştiam cum e să primeşti de la un alt bărbat ceva ce nu mai primeşti de la bărbatul tău”, a spus Hannelore.

„Andi mi-a oferit exact ce am avut nevoie, ce mi-a lipsit cel mai mult – atenţia”, a precizat fosta concurentă la „Insula Iubirii”.

Recent, Hannelore a reacționat după zvonul că ar fi făcut amor cu ispita Andi. Ea a negat această informație și a precizat că în prezent, atenția ei este captată de un alt bărbat.

„Îmi ocup timpul cu ceea ce îmi place. Sunt om și nu robot, trăiesc, simt și doresc, visez și sufăr. Vă motivez alegerile mele dar nu are sens, viața este ciudată, imprevizibilă și alegerile noastre nu au mereu o logică. Dar pot să vă spun ceva sigur: nu putem să ne împlinim mereu dorințele și așteptările. Nu am fost un înger de femeie, sunt efervescentă, agitată dar și pasională… Ce anume vreți să știți? Credeți că totul se rezumă la sex? Faptul că m-am întâlnit cu Andi nu înseamnă că m-am culcat cu el. Sunt un om asumat şi ştiu că orice aş spune este interpretabil, de aceea am ales să tratez cu indiferență acest subiect până acum şi să îmi aleg bine cuvintele. În altă ordine de idei, vă mărturisesc faptul că nu locuiesc singură, nu locuiesc la apartament ci la casă, nu sunt niciodată singură şi sunt însoțită mereu de cineva”, a spus Hannelore.

„Mă întreb oare: De ce este atât de importantă viața mea, acțiunile mele, ținutele mele? Sunt un om simplu, care întotdeauna s-a îmbrăcat în acest fel şi care nu consider că apariția mea la TV m-a schimbat în vreun fel sau altul. Înțeleg nevoia fiecăruia de a ieşi în față şi de a-şi da cu părerea, aşa cum au ales să o facă unele dintre colegele de insulă, însă nu este şi cazul meu. Aşadar după cum probabil ați văzut, eu nu îmi dau cu părerea despre viața altora”, a adăugat ea.

Hannelore și-a continuat mesajul spunând că în prezent este interesată de un alt bărbat, subliniind că nu este vorba despre Andi.

„Sunt o femeie liberă, viața personală mă priveşte iar daca aș fi ales să am o relație cu cineva, fie ea şi pasageră ar fi fost strict problema mea. Cred că ar trebui să înțelegeți cât de obositor poate fi pentru mine, să fiu denigrată şi acuzată pentru orice mişcare în fiecare zi şi să primesc zeci de mii de mesaje pe rețelele de socializare de la oameni care îmi cunosc doar numele şi atât. Nu mi-am dorit sub nici o formă afirmări, mi-aş fi dorit ca viața mea privată să rămână privată şi să nu trăiesc într-un stres continuu. Explicații dau celor care contează. V-am pupat!”, și-a încheiat Hannelore mesajul.

Mirela de la „Insula Iubirii”, surprinsă într-o ipostază tandră alături de viitorul ei soț! Ce dezvăluire uluitoare a fă... Video emoționant. Diana de la "Insula Iubirii", în lacrimi! Mama sa adoptivă a întâlnit-o pe mama sa naturală!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x