Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Răsturnare de situație! Mirela de la „Insula Iubirii” se pregăteşte de nuntă! Cine este alesul

Mirela de la Insula Iubirii se pregăteşte de nuntă! Cine e bărbatul cu care a avut o relaţie în secret în ultimele luni și ce detalii au ieșit la iveală?

Mirela de la Insula Iubirii se pregăteşte de nuntă! Cine e bărbatul cu care a avut o relaţie în secret în ultimele luni și ce detalii au ieșit la iveală?

Bruneta a făcut senzație în cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Insula iubirii”, mai ales după ce a ales să uite parcă de iubitul său, Ionuț Gojman, și să aleagă să flirteze cu ispita Mircea.

La finalul emisiunii, Mirela parcă l-a uitat pe Mircea și a încercat să îl cucerească din nou pe iubitul său, care a ales să rămână în Thailanda pentru a deveni ispită în cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Insula iubirii”.

Acum a ieșit la iveală faptul că Mirela se pregătește de nuntă! Totuși, fosta concurentă a vrut să ţină totul ascuns, dar a fost dată de gol, iar acum spune tot adevărul! Cine este bărbatul cu care se va căsători și ce alte detalii incredibile au ieșit la iveală?

Află totul urmărind clipul video de mai sus, din emisiunea celor de la Antena Stars!

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video