Antena Căutare

Ce să pui în portofel de Revelion ca să ai noroc tot anul! Vei face bani mulți

Noaptea de Revelion se apropie cu pași repezi și toată lumea se gândește deja la noul an ce stă să vină! Dacă vrei să îți meargă bine în 2019, atunci iată ce trebuie să faci! 

Noaptea de Revelion se apropie cu pași repezi și toată lumea se gândește deja la noul an ce stă să vină! Dacă vrei să îți meargă bine în 2019, atunci iată ce trebuie să faci!

Sărbătorile de iarnă înseamnă şi tradiţii care ne aduc aminte de înaintaşi. În multe zone, datinile sunt un adevărat spectacol de sunet şi culoare. Glasurile colindătorilor, zgomotele de zurgălăi şi costumele populare împânzesc uliţele satelor. Ca în fiecare an, cetele de colindători ajung și la orașe. Se spune că zgomotele făcute au menirea de a alunga ghinionul și spiritele rele. Mai mult decât atât se spune că cine primește cu Plugușorul va avea prosperitate și belșug tot anul!

Totuși, pe lângă tradițiile respectate de colindători, iată ce trebuie să faci ca să noroc în anul 2019!

În noaptea de Revelion e bine să pui în buzunar un cățel de usturoi ca să alungi ghinionul și să îți meargă bine din toate punctele de vedere. Alege să consumi pește, ca să treci la fel de ușor precum peștele prin apă prin anul ce vine.

Pentru un plus de noroc nu uita să ai un strugure pe masă, simbol al belșugului și bogăției.

Ce mai trebuie să faci de Revelion ca să ai noroc tot anul? Poartă un obiect vestimentar și neapărat ceva roșu să ai la tine, ca să te ferești de deochi.

În plus, dacă vrei să ai mai mult noroc în anul 2019, tot ce ai de făcut este să pui solzi de pește într-o hârtie și să lași în portofel pentru tot anul! Cu siguranță vei atrage banii în perioada următoare!

Tânăra bătută cu bestialitate într-o spălătorie din Ilfov a depus plângere. E șocant ce a declarat la poliție... Accident cumplit! O mașină și un microbuz s-au ciocnit frontal (FOTO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x