Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

Momente dureroase la „Insula iubirii”! Nicoleta a cedat și a dat cărțile pe față, după despărțirea de Cătălin!

 

Nicoleta de la „Insula iubirii” a trecut prin momente de cumpănă la ceremonia focului, atunci când iubitul său a ales cu totul alt drum!

Concurenta a plecat în lacrimi de la ceremonia focului și a fost șocată de faptul că iubitul ei și-a tatuat chiar și legătura de iubire cu ispita.

Oricât de îndurerată a fost să afle că experiența în Thailanda s-a sfârțit în mod trist.

„Vreau să fie fericit, chiar dacă nu cu mine. E foarte amară dezamăgirea, dar nu cred că e capăt de lume”, a zis aceasta printre lacrimi.

Nicoleta (28 de ani) casier, și Cătălin (26 de ani), manager la o firmă de jocuri de noroc, sunt din Cluj Napoca, au avut o relație de doi ani, dar se cunosc și au fost prieteni timp de 12 ani.

Citește și:

S-a lăsat cu cerere în căsătorie la „Insula iubirii”? Cătălin a ales cu cine pleacă acasă! „Îți dau asta, pentru trările noastre și pentru ce va urma”!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe