Antena Căutare

Nici Hannelore nu l-ar recunoaște! Îți amintești de Bogdan de la Insula iubirii? Cum arată acum, cu barbă și păr

Fanii emisiunii Insula iubirii au avut parte de o surpriză uriașă atunci când au descoperit ce schimbare radicală de look și-a făcut Bogdan Ionescu, fostul concurent din sezonul 4 care după experiența din Thailanda a decis să se despartă de Hannelore, după ce i-a mai dat o șansă.

Nici Hannelore nu l-ar recunoaște! Îți amintești de Bogdan de la Insula iubirii? Cum arată acum, cu barbă și păr Galerie
Cum arată acum Bogdan Ionescu de la Inusla iubirii

În sezonul 4 al emisiunii Insula iubirii, unul dintre cele mai controversate cupluri a fost cel format din Bogdan Ionescu și Hannelore Ulrich, din Timișoara. Cei doi păreau extrem de fericiți împreună și nimic nu avea să arate faptul că după Thailanda, cei doi se vor despărți.

citește și: Mirela Baniaș de la „Insula Iubirii” a dat cărțile pe față! Câte intervenții estetice și-a făcut ca să se transforme TOTAL, după ce Ionuț Gojman i-a frânt inima!

CUM ARATĂ ACUM BOGDAN IONESCU DIN SEZONUL 4 INSULA IUBIRII

Totuși, bucuria celor doi a dispărut ca prin minune, mai ales după ce Hannelore a început să petreacă tot mai mult timp cu Andi.

Nici Hannelore nu l-ar recunoaște! Îți amintești de Bogdan de la Insula iubirii? Cum arată acum, cu barbă și păr

Cum arată acum Bogdan Ionescu de la Inusla iubirii

Cum arată acum Bogdan Ionescu de la Inusla iubirii

După numeroase flirturi cu ispitele și dezvăluiri ce au scos la iveală faptul că relația nu este una atât de stabilă și de fericită, Bogdan i-a dat iubitei sale, Hannelore, o ultimă șansă, după o lungă ceremonie a focului. S-au căsătorit, au fost în luna de miere, dar oricât de tare s-au străduit să se înțeleagă, ienvitabilul s-a produs și cei doi s-au despărțit.

Recent, Bogdan Ionescu i-a uimit pe fanii emisiunii Insula iubirii cu o schimbare radicală de look, dar și cu vești despre viața sa profesională:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x