Antena Căutare

Oana Monea, prima imagine cu chipul iubitului său. Cum arată cel care a cucerit-o pe ispita de la Insula Iubirii sezonul 7

Oana Monea a fost una dintre ispitele de la Insula Iubirii sezonul 7 care a reușit să impresioneze publicul masculin, și deopotrivă pe cel feminin, cu eleganța și frumusețea sa. Însă, se pare că inima ispitei îi aparține deja unui bărbat, pe care l-a ținut departe de ochii publicului până acum.

Oana Monea, prima imagine cu chipul iubitului său. Cum arată cel care a cucerit-o pe ispita de la Insula Iubirii sezonul 7 Galerie
Oana Monea, prima imagine cu chipul iubitului său. Cum arată cel care a cucerit-o pe ispita de la Insula Iubirii sezonul 7 | Captură Instagram/Antena 1

Oana Monea a făcut publică prima imagine cu iubitul său. După o perioadă în care și-a oficializat relația pe contul personal de Instagram, dar i-a ținut chipul bărbatului ascuns, ispita de la Insula Iubirii sezonul 7 a decis să îl arate pe cel care i-a ajuns la inimă. Iată imaginea!

Citește și: Ispita Oana Monea, ipostaza tandră în care a apărut alături de noul ei iubit. Cât de apropiați s-au filmat pe rețelele sociale

Prima imagine cu chipul iubitului Oanei Monea de la Insula Iubirii sezonul 7 | Foto

După ce l-a făcut pe Marius Moise „să cadă în ispită” la Insula Iubirii sezonul 7, Oana Monea s-a cuplat cu un bărbat care nu obișnuiește să apară în fața camerelor de filmat.

Cu toate că răspunde frecvent și fără rețineri întrebărilor venite din partea urmăritorilor, ispita de la Insula Iubirii a ales să păstreze disecreția în ceea ce privește identitatea noului iubit, până de curând.

În urmă cu puțin timp, Oana Monea a postat o imagine alb-negru în care a surprins jumătate din chipul bărbatului, fără alte detalii. Ea a ținut să scrie doar: „Omul meu”.

Deși nu este o persoană publică, partenerul Oanei Monea este foarte atent cu ea și nu o scapă niciodată din vedere. Cei doi au plecat într-o vacanță, iar ispita de la Insula Iubirii i-a ținut la curent pe urmăritori cu gesturile romantice pe care iubitul le face în preajma ei.

Citește și: Ce mesaj a transmis Oana Monea pe rețelele sociale, după ce Bogdan Cîrlan a cerut-o de soție pe Claudia Florescu la Insula Iubirii

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu concurenții și ispitele sezonului 7, după Marea Finală

Foști participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea după Marea Finală din 27 august 2023.

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce confesiuni a făcut Bianca Giurcă, după bonfire-ul final cu Marius Moise. Concurenta a spus... Insula Iubirii, sezonul 7. Ipostaza emoționantă în care a fost pozată Claudia Florescu la cununia Emei Oprișan cu Răzvan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x