Antena Căutare

Insula Iubirii - Sezonul 5 - Episodul 11. Aurel plătește pentru toate greșelile făcute pe insulă: „Vei petrece singur ultimele 24 de ore”

După nenumăratele derapaje avute pe Insula Iubirii, Aurel primește o veste cruntă. Va părăsi Thailanda, iar cele din urmă ore în Thailanda le va petrece fără nimeni în jurul său.

După nenumăratele derapaje avute pe Insula Iubirii, Aurel primește o veste cruntă. Va părăsi Thailanda, iar cele din urmă în Asia le va petrece fără nimeni în jurul său.

Deși cu o noapte înainte bărbatul declara că este gata să ia o decizie, aceea de a rămâne alături de fosta lui iubita, venită în calitate de ispită pentru el în acest sezon, întâlnirea de doar 24 de ore cu Dana, cea cu care a făcut nunta la Purimuntra, l-a făcut să uite de promisiuni.

Scandal în dormitor! Aurel vrea să fie cu o singură femeie: „Pe mine nu mă interesează decât ea!”

Pus față în față cu cele două femei din viața lui, concurentul Insula Iubirii a pierdut tot ceea ce credea că a câștigat printr-un joc duplicitar, la fel de bine jucat în fața celor două, nepăsându-i de speranțele pe care le creează sau de durerea pe care o poate provoca. “Mă simt vinovat, o să îndrept lucrurile. Îmi voi lua și câteva ședinte la psiholog”, a fost reacția bărbatului care nu s-a ferit până în acel moment să umilească orice femeie din viața lui.

Insula Iubirii - Sezonul 5 - Episodul 11. Aurel plătește pentru toate greșelile făcute pe insulă: „Vei petrece singur ultimele 24 de ore”

În celălalt resort, al fetelor, Diana își încalcă cea din urmă promisiune și își îneacă nemulțumirile în alcool. Tânăra care a uitat demult de partenerul său pe care l-a avut la începutul aventurii, încearcă din răsputeri să îi subjuge pe toți bărbații pentru care o are câte o slăbiciune. Mai întâi Andi, apoi George îi întorc spatele, ambii bănuind care este scopul frumoasei domnișoare.

Diana vrea să aibă o relație cu una dintre ispitele masculine. Bărbatul își dă seama și refuză avansurile!

Teodora, partenera lui Eusebiu, recunoaște că nutrește sentimente pentru Mircea și că doar promisiunile făcute înainte de venirea pe insulă și brățara o țin departe de o aventură pe care și-ar dori-o cu ispita masculină.

Teodora dă primele semne de slăbiciune pe Insula Iubirii. „Daca n-as avea brăţara pe mână aş încerca mai multe cu el!"

Insula Iubirii - Sezonul 5 - Episodul 11. Aurel plătește pentru toate greșelile făcute pe insulă: „Vei petrece singur ultimele 24 de ore”

În tot acest timp, Eusebiu începe să-și arate adevărata față și spune că toate ispitele feminine îl atrag și că nu ar refuza o eventuală aventură amoroasă, mai ales că își cataloghează relația ca fiind una liberă pentru noi experiențe. Atitudinea lui Eusebiu se schimbă atunci când vede imaginile cu iubita sa din cealaltă parte a Insulei Iubirii.

Eusebiu, la Bonfire. Adevărul iese la iveală pentru prima dată: Noi am venit pregătiţi pentru distracţie, nu pentru o pe... Teodora Mocanu a recunoscut atracția pe care o simte pentru Mircea: “Dacă nu aș avea brățara la mână, aș încerca mai mul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x