Antena Căutare

Primele detalii despre sezonul 5 "Insula Iubirii". Ionuț Gojman, printre ispitele masculine din Thailanda

Ionuț Gojman, unul dintre cei mai controversaţi concurenţi de la "Insula iubirii", a dat din casă. Aflat la prima apariţie TV înainte să devină ispită în cel de-al cincilea sezon al reality show-ului filmat în Thailanda, Gojman a dezvăluit câte ceva din surprizele noului sezon "Insula Iubirii".

Ionuț Gojman, unul dintre cei mai controversaţi concurenţi de la "Insula iubirii", a dat din casă. Aflat la prima apariţie TV înainte să devină ispită în cel de-al cincilea sezon al reality show-ului filmat în Thailanda, Gojman a dezvăluit câte ceva din surprizele noului sezon "Insula Iubirii".

"Sezonul cinci o să fie un sezon interesant. O să vedeţi. Cinci... o să fie maxim! (...) Oamenii m-au catalogat ca fiind arogantul suprem. Am oarecum o aroganţă, asta am văzut-o şi eu. Ăsta a fost aspectul judecăţii mele, cel mai greu aşa... (...) Sunt singur momentan", a mai spus Ionuţ Gojman.

Primele detalii despre sezonul 5 "Insula Iubirii". Ionuț Gojman, printre ispitele masculine din Thailanda

"Este mult mai greu rolul de ispită decât de concurent. Rămâne de văzut! Eu am mers cu Mirela, fosta mea iubită, ne-am înscris la emisiune în ideea de a o testa eu pe ea. Să îi demonstrez ei că este geloasă degeaba. Nu să o testez pe ea oarecum. Este o emisiune pentru testarea relaţiei. La sfârşitul emisiunii eu am decis să rămân ca ispită", a mai spus Gojman.

Lovitură cruntă pentru Hannelore de la „Insula iubirii”! Cine este noua iubită a lui Bogdan... Dezvăluirea momentului! Andi şi Hannelore au recunoscut adevărul! „Eu îi pot oferi...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x