Insula Iubirii

IN CURAND...

Îi pierde pe amândoi! Imagini în premieră cu ispita Ionuț, fostul iubit al Mirelei, din sezonul 5 "Insula iubirii"

 
+2 click pentru
galerie

Mirela pierde doi bărbaţi dintr-o lovitură! Ionuţ pleacă și va fi ispită la "Insula Iubirii, în timp ce Mircea renunță la ea pentru că a jucat la două capete. Imagini în premieră cu Ionuț, în calitate de ispită în sezonul 5 "Insula Iubirii"!

După ce a crezut că și-a recucerit iubitul, cu care a petrecut 24 de ore după ceremonia focului, unde amândoi au spus că vor pleca din Thailanda separat, Mirela s-a trezit de dimineață singură. 

Noaptea păruse că a decurs perfect între cei doi, care s-au apropiat din nou: "Dacă Nico te-a ispitit, crezi că eu nu mai pot. Pune mâna aici, omule!"

Surpriză, însă! Ionuț a acceptat propunerea de a fi ispită în noul sezon "Insula Iubirii" și a plecat din camera de hotel. Cât despre Mircea, și acesta a dat înapoi în relația cu Mirela care îi promisese că "se vor vedea la București".

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe