Insula Iubirii

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Îi pierde pe amândoi! Imagini în premieră cu ispita Ionuț, fostul iubit al Mirelei, din sezonul 5 "Insula iubirii"

 
+2 click pentru
galerie

Mirela pierde doi bărbaţi dintr-o lovitură! Ionuţ pleacă și va fi ispită la "Insula Iubirii, în timp ce Mircea renunță la ea pentru că a jucat la două capete. Imagini în premieră cu Ionuț, în calitate de ispită în sezonul 5 "Insula Iubirii"!

După ce a crezut că și-a recucerit iubitul, cu care a petrecut 24 de ore după ceremonia focului, unde amândoi au spus că vor pleca din Thailanda separat, Mirela s-a trezit de dimineață singură. 

Noaptea păruse că a decurs perfect între cei doi, care s-au apropiat din nou: "Dacă Nico te-a ispitit, crezi că eu nu mai pot. Pune mâna aici, omule!"

Surpriză, însă! Ionuț a acceptat propunerea de a fi ispită în noul sezon "Insula Iubirii" și a plecat din camera de hotel. Cât despre Mircea, și acesta a dat înapoi în relația cu Mirela care îi promisese că "se vor vedea la București".

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE