Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Primul cuplu care s-a destrămat după ”Insula Iubirii”! Denisa și Adrian și-au spus adio: ”Nu mai simt nimic pentru tine!”

Experiența Insula Iubirii s-a încheiat pentru Denisa și Adrian, tinerii veniți de la Cluj pentru a-și testa iubirea, însă cei doi au decis să nu plece acasă împreună.

Experiența ”Insula Iubirii” s-a încheiat pentru Denisa și Adrian, tinerii veniți de la Cluj pentru a-și testa iubirea, însă cei doi au decis să nu plece acasă împreună.

Deși Adrian a mărturisit că o iartă pe Denisa și vrea să meargă mai departe cu ea, aceasta a decis să pună punct relației, întrucât ”mi-am dat seama ce înseamnă să ai un partener care să te aprecieze.”

Puși față în față și nevoiți să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: ”Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?", Denisa a ales să plece separat.

Vedeți întreg momentul, în clipul de mai sus!

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro