Antena Căutare

Primul cuplu care s-a destrămat după ”Insula Iubirii”! Denisa și Adrian și-au spus adio: ”Nu mai simt nimic pentru tine!”

Experiența Insula Iubirii s-a încheiat pentru Denisa și Adrian, tinerii veniți de la Cluj pentru a-și testa iubirea, însă cei doi au decis să nu plece acasă împreună.

Experiența ”Insula Iubirii” s-a încheiat pentru Denisa și Adrian, tinerii veniți de la Cluj pentru a-și testa iubirea, însă cei doi au decis să nu plece acasă împreună.

Deși Adrian a mărturisit că o iartă pe Denisa și vrea să meargă mai departe cu ea, aceasta a decis să pună punct relației, întrucât ”mi-am dat seama ce înseamnă să ai un partener care să te aprecieze.”

Puși față în față și nevoiți să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: ”Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?", Denisa a ales să plece separat.

Vedeți întreg momentul, în clipul de mai sus!

Citește și: Ce s-a întâmplat la ”Insula Iubirii”, episodul 19, sezonul 5! Denisa l-a părăsit pe Adrian: ”M-am îndrăgostit de Andi!”

Denisa, dată de gol de Adrian, la ”Insula Iubirii”! Secretul care a ieșit la iveală: ”M-a înșelat, da!”... Denisa, umilită la ”Insula Iubirii”! L-a părăsit pe Adrian pentru Andi, dar el nu-i împărtășește sentimentele: ”Mă enerv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x