Antena Căutare

Radu Vâlcan recunoaște ce a făcut diferența în acest sezon de Insula Iubirii. Ce spune prezentatorul despre sezonul fenomen

Radu Vâlcan, detalii despre marea finală Insula Iubirii: „Oamenii au fost delicioși”. Iată ce a făcut diferența în acest sezon!

Galerie
Radu Vâlcan recunoaște ce a făcut diferența în acest sezon de Insula Iubirii. | Antena 1 / Antena Stars

În cadrul emisiunii Un show păcătos de pe Antena Stars, moderată de Dan Capatos, Mara Bănică și Silviu Andrei, prezentatorul Radu Vâlcan a oferit un interviu în direct chiar de la momentul difuzării ultimului episod din sezonul 8 al emisiunii Insula Iubirii în cadrul celui mai mare watch party care a avut loc ieri seară la Berăria H din capitală.

Ultimul episod a fost cu totul special, mai ales că a fost organizată cea mai mare vizionare a finalei Insula Iubirii, unde au fost prezente atât ispitele, cât și prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan, alături de sute de oameni care au urmărit cu sufletul la gură fiecare moment de pe marele ecran.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Cristina a confirmat despărțitea de Andrei. Când au divorțat și în ce relații sunt acum

Reporterul Horațiu a avut ocazia de a afla de la prezentatorul emisiunii ce a fost atât de special la acest sezon și de ce a ajuns un adevărat fenomen la nivel național!

Radu Vâlcan recunoaște ce a făcut diferența în acest sezon de Insula Iubirii

Prezentatorul TV a luat parte la cea mai mare vizionare a finalei Insula Iubirii și a oferit detalii în exclusivitate pentru telespectatorii show-ului care i-a ținut cu sulfetul la gură pe români.

Iată ce a povestit în cadrul unui interviu acordat pentru Un show păcătos de la Antena Stars:

„Este o încununare a unui succes, a unei munci pe care au depus-o, nu eu neapărat, ci colegii mei care nu se văd, colegii mei din spatele camerelor. Este o muncă imensă în spate și ce se întâmplă aici în seara aceasta este absolut senzațional. Dincolo de faptul că episodul din seara aceasta, ultimul episod din Insula Iubirii sezonul 8 este unul fenomenal, tot sezonul, de altfel, a fost un fenomen.”

Capatos a fost curios să afle cum a ajuns acest sezon să le depășească pe celelalte, care, de asemenea au fost un real succes, și care a fost de fapt diferența pentru care totul s-a transformat într-un fenoment național, iar Radu l-a lămurit imediat:

„Ai punctat foarte bine, Dane! Într-adevăr tot ce înseamnă acest factor care ține de mediul virtual pentru că trăim într-o eră absolut senzațională. Tot ce înseamnă digital, rețele sociale, Tik Tok, Instagram, Facebook, totul s-a viralizat extrem de rapid.

Într-adevăr a fost un context, nu știu dacă fericit... am avut parte de niște participanți la această experiență unică, pentru că da Insula Iubirii este o experiență unică pentru fiecare om care participă la această emisiune, tot ce s-a întâmpat în acest sezon a fost viral, viralizat extrem, extrem de rapid.

Oamenii au fost delicioși, sunt delicioși, fie că sunt concurenți, fie că sunt ispite. Avem cazul lui Marcel (Maluma), care este extrem de iubit de public și mărturisesc că se află aici undeva și de fiecare dată când apare o secvență cu el toată lumea îl aclamează, îl aplaudă”

Citește și: Reacția lui Alin în timp ce pe ecran derula ultimul bonfire. Ispita a recunoscut de ce nu a sărutat-o pe Maria

Insula Iubirii, sezonul 8. Mesajul ispitei Teo pentru Iustina și Cornel după nuntă și anunțul că așteaptă un copil. Ce l... Ce mesaj a transmis Iustina Loghin, imediat după finala Insula Iubirii sezonul 8. O ispită a reacționat imediat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x