Antena Căutare

Răzvan Kovacs a transmis un mesaj neașteptat, chiar înainte de finala Insula Iubirii sezonul 7. Fanii au reacționat imediat

Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a surprins urmăritorii atunci când a transmis un mesaj neașteptat pe pagina lui Instagram, chiar înainte de marea finală a emisiunii.

colaj foto cu razvan kovacs si poza cu el si daria cuflic la insula iubirii sezonul 7 si poza cu ema oprisan Galerie
Fanii au reacționat imediat când au văzut ce mesaj a transmis concurenul înainte de finala Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Răzvan Kovacs a venit la Insula Iubirii sezonul 7 împreună cu Ema Oprișan pentru a-și testa relația și pentru a descoperi dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt. După 21 de zile petrecute în Thailanda, concurentul o va înfrunta pe partenera lui la ultimul bonfire.

Recent, acesta a făcut o dezvăluire neașteptată pe pagina lui de Instagram, chiar cu puțin timp înainte de finala Insula Iubirii sezonul 7.Fanii au reacționat imediat atunci când au văzut ce a transmis.

Răzvan Kovacs a transmis un mesaj neașteptat, chiar înainte de finala Insula Iubirii sezonul 7

Cinci cupluri au venit în Thailanda pentru a-și testa relația de iubire și pentru a descoperi dacă pot face față ispitelor. La scurt timp după ce a ajuns la Insula Iubirii sezonul 7, Răzvan Kovacs a anunțat că se desparte de Ema Oprișan și acesta a început să se apropie tot mai mult de ispita Daria Cuflic.

Citește și: Cum arăta ispita Romeo Vasiloni de la Insula Iubirii în anul 2016, atunci când avea vârsta de 25 de ani. Puțini l-ar recunoaște

La ultima ceremonie a focului, concurentul și Ema se vor confrunta și vor lămuri lucrurile dintre ei, în încercarea de-a răspunde la întrebările ce încă mai există.

Recent, Răzvan Kovacs a transmis un mesaj neașteptat, chiar înainte de finala Insula Iubirii sezonul 7.

„Am învățat multe din această experiență, dar cel mai important e faptul că am rămas cu niște frați pentru o viață! #insulaiubirii7 #antena1”, a fost dezvăluirea neașteptată făcută de concurent pe pagina lui de Instagram.

Citește și: Ce dezvăluire neașteptată a făcut Răzvan Kovacs, atunci când a fost la date cu Roxana Rapailă! Ce a recunoscut, fără reținere

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară și nu puțini au fost cei care au transmis mesaje de încurajare.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Bianca Giurcă, confesiune despre ispita Alin Simoiu. Concurenta „s-a scăpat” într-o discuție și a recunoscut tot!... Oana Monea de la Insula Iubirii sezonul 7 a publicat o fotografie rară de pe vremea când era brunetă. Cât de schimbată e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x