Antena Căutare

Răzvan lovește din nou! Mesajul exploziv postat de el, în urmă cu puțin timp: „Te-ai ars, asta e! Asumă-ți!!”

Nu-i așa că vă era dor de înțelepciunea lui Răzvan, fostul concurent „Insula Iubirii”? Ei bine, fostul iubit al lui Cati ne-a mai dat o lecție despre femei, de data aceasta, pe pagina sa de Facebook!

Nu-i așa că vă era dor de înțelepciunea lui Răzvan, fostul concurent „Insula Iubirii”? Ei bine, fostul iubit al lui Cati ne-a mai dat o lecție despre femei, de data aceasta, pe pagina sa de Facebook!

Trecuse prea mult timp de când nu ne-am „asumat” o lecție de viață de la Răzvan. Fostul concurent la „Insula Iubirii” a aflat din presă despre povestea italianului pe care iubirea unei românce l-a costat 780.000 de euro. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Răzvan ne-a amintit cum stă treaba cu femeile:

„O româncă a prostit un italian cu suma asta! Pe motiv că este viața ei 🤣🤣🤣!! Când v-am spus să nu arătați dragoste că vă ucide nu mă credeați🤣🤣🤣🤣!! Acum, moșul vrea să o dea în judecată că l-a lăsat boschetar. Femeile de la noi dau lectii de viata, bai italienilor 🤣🤣🤣🤣! Te-ai ars, asta e 🤣🤣🤣... !! Să fii sănătos , asumă-ți !!🤣🤣🤣🤣, a scris Răzvan pe Facebook.

Răzvan și Cati au fost o sursă inepuizabilă de răsturnări de situație. După un Bonfire Final cum nu s-a mai văzut la „Insula Iubirii”, cei doi au hotărât că cel mai bun lucru pentru ei este despărțirea.

Mirela de la „Insula Iubirii” și-a ales rochia de mireasă? „Știu exact ce îmi doresc peste câteva luni” – GALERIE FOTO... TRAGEDIE! Fiica unei foste vedete de la Insula Iubirii A MURIT la o săptămână de la naștere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x