Antena Căutare

Cât costă dragostea? 780.000 de euro! Un italian a ajuns din lux în mizerie, după o idilă cu o româncă. Deznodământul uluitor al poveștii

Un italian bătrân și bogat a fost „falimentat” de o româncă frumoasă. După o relație de trei ani, bărbatul a pierdut 780.000 de euro. Cu buzunarele goale și inima frântă, italianul a dat-o în judecată pe românca de 30 de ani.

Un italian bătrân și bogat a fost „falimentat” de o româncă frumoasă. După o relație de trei ani, bărbatul a pierdut 780.000 de euro. Cu buzunarele goale și inima frântă, italianul a dat-o în judecată pe românca de 30 de ani.

Francesco Thiela, un italian de 73 de ani, care avea o afacere cu vinuri în zona oraşului Milano, a fost falimentat de o româncă în vârstă de 30 de ani. Abia după 3 ani de relație și 780.000 de euro pierduți, bărbatul și-a dat seama că fusese victima unei escrocherii.

După ce a cunoscut-o pe Simona, Francesco și-a vândut mașinile și casele, pentru a-i plăti iubitei sale tratamentul medical necesar unei boli ce s-a dovedit a fi inexistentă. În timp ce italianul plătea și ajunsese chiar să doarmă într-o încăpere dezgustătoare, fără toaletă sau utilități, românca își ridica o vilă de toată frumusețea și se căsătorea cu un alt bărbat.

Preocupată de viitorul ei, deloc de al iubitului din Italia, tânăra româncă voia să îl convingă să îi deschidă două saloane de înfrumusețare, unul în București și altul în Dubai.

Când și-a dat seama, într-un final, că Simona nu a făcut altceva decât să îl mintă și să îi ia toții banii pe parcursul celor 3 ani de relație, Francesco Thiela și-a dat fost iubită în judecată. Femeia a fost reţinută miercuri pentru 24 de ore.

„Nici nu am mai văzut-o nici nu am mai auzit-o, a dispărut complet. Vreau ca justiţia să îi dea o condamnare exemplară acestei femei”, a declarat italianul.

Acum, Simona este acuzată de înşelăciune în formă continuată și plasată sub control judiciar pentru următoarele două luni.

Este jale! Cod roșu de ninsori în Europa! Cel puţin 15 oameni au murit... BREAKING NEWS. Un avion s-a PRĂBUȘIT! „Condoleanțe familiilor și apropiaților!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x