Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

Robert și Alexandra au crezut că nu sunt filmați și adevărul a ieșit la lumină! Seara a fost una fierbinte

 

Relația dintre Alexandra și ispita masculină Robert de la „Insula iubirii” ia o întorsătură complet neașteptată!

Scopul lui Robert este acela de a încerca s-o facă pe Alexandra să se decidă de poziția ei față de iubitul (Aurel).

Seara se termină la un pahar de vin ca între străini, dar când camera de supraveghere se mișcă, Alexandra sare pe Robert și devine brusc tandră.

Robert a evitat alte apropieri fizice și spune că pentru el e importantă apropierea fizică și chimia. A fost totuși o seară fierbinte, în care Alexandra și-a arătat adevăratele sentimente!

Citește și:

S-a lăsat cu cerere în căsătorie la „Insula iubirii”? Cătălin a ales cu cine pleacă acasă! „Îți dau asta, pentru trările noastre și pentru ce va urma”!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe