Antena Căutare

Schimbarea de look neașteptată la care a apelat ispita Anamaria Vaida de la Insula Iubirii 8. Cum arată acum

Anamaria Vaida a fost una dintre cele mai apreciate ispite feminine de la Insula Iubirii sezonul 8. Frumoasa roșcată a apelat la o schimbare de look.

Galerie
După Insula Iubirii, când s-au întors în țară, Claudiu a contiuat să o caute, deși el alesese să se împace cu Simona. | A1

Anamaria Vaida a făcut furori cu frumusețea, eleganța și părul ei roșu ca focul la Insula Iubirii în sezonul 8. Cu un trup perfect, intens lucrat la sală, Anamaria este conștientă de atuurile sale fizice.

Cum arată acum Anamaria Vaida după schimbarea de look

În emisiune, e a știut cum să își pună în valoare formele pentru a atrage atenția concurenților. Chiar a reușit să aibă o conexiune specială cu Claudiu, cel care a venit pe insulă cu iubita lui Simona.

Citește și: Ar mai participa ispita Anamaria Vaida la Insula Iubirii. Roșcata sexy este pentru a doua oară în rolul de ispită

Articolul continuă după reclamă

Roșcata sexy i-a testat fidelitatea lui Claudiu și i-a demonstrat Simonei ce fel de bărbat are lângă ea. După Insula Iubirii, când s-au întors în țară, Claudiu a contiuat să o caute, deși el alesese să se împace cu Simona.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anamaria a ales să nu î idea speranțe pentru că ea știa că nu își dorea un bărbat ca el alături de ea, într-o relație serioasă.

În prezent, Anamaria este preocupată cu job-ul ei și se bucură în continuare de viața ei de femeie singură. Recent, frumoasa roșcată a apelat la o schimbare de look.

Anamaria a purtat foarte mult timp extensii la părul ei roșcat și în urmă cu puțin timp a decis să renunțe la ele. Ispita feminină are acum părul puțin mai scurt, dar urmăritorii săi au felicitat-o pentru alegere, complimentând-o pentru noua coafură.

“Am trăit în minicuna, credeam ca e părul tău. Arăți bine oricum”

“Cea mai frumoasă roșcată!”

“Cu sau fara extensii, esti superba! Dar, fara,parca iti sta mai bine!”

“Mie imi place tare mult cum iti sta cu parul tau natural, fara extensii, fiindca te pune mai tare pe tine in valoare si trasaturile tale feminine si frumoase.”

Acestea au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Anamaria la noua ei postare, care a adunat peste 5.000 de aprecieri.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 14 august 2024. Simona a fost devastată atunci când a văzut imaginile cu Claudiu și ispita Anamaria Vaida

Cine e și cu ce se ocupă Anamaria Vaida, fosta ispită de la Insula Iubirii 8

Anamaria Vaida are 36 de ani și a participat pentru a doua oară ca ispită la Insula Iubirii în sezonul 8. Ea a mai participat în sezonul 6.

În prezent, Anamaria este tehnician de gene şi animatoare și spune că experienţa sezonului 6 al reality show-ului a schimbat-o mult ȋn bine.

Participarea la emisiune a ajutat-o să realizeze că atunci când vrea să atingă un ţel trebuie să lupte pentru el, indiferent de părerile altora.

Acum roșcata este mult mai îndrăzneață și sigură pe ea și promite să fie puternică așa cum și-a dorit întotdeauna.

Deși a intrat într-o relaţie tumultoasă care s-a ȋncheiat cu un gust amar după participarea la Insula Iubirii sezonul 6, Anamaria nu s-a demoralizat și a pornit cu multă încredere pe noul drum în calitate de ispită.

Frumoasa roșcată este ȋntr-un moment al vieţii ȋn care se simte liberă și puternică și consideră că poate arăta adevărul din relaţiile concurenților.

De-a lungul timpului, Anamaria a experimentat mai multe pasiuni, tânăra dansând prin cluburi în locații exotice precum Mallorca sau Ibiza.

Citește și: Ispita Anamaria Vaida de la Insula Iubirii sezonul 8, apariție lipsită de inhibiții! Cum arată roșcata cu lenjerie îndrăzneață

Din ce face bani ispita Maria Tebieș după Insula Iubirii. Cu ce se mai ocupă pe lângă medicină... Ispita Mădălina de la Insula Iubirii, noi detalii despre despărțirea de Dani. Fata spune că băiatul minte când vorbește ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x