Antena Căutare

Ar mai participa ispita Anamaria Vaida la Insula Iubirii. Roșcata sexy este pentru a doua oară în rolul de ispită

Anamaria a fost întrebată de fanii Insula Iubirii dacă se mai vede în rolul de ispită și dacă ar mai accepta din nou provocarea. Iată ce a răspuns!

Galerie
Ar mai participa ispita Anamaria Vaida la Insula Iubirii. Roșcata sexy este pentru a doua oară în rolul de ispită | Antena 1

Anamaria Vaida a mai fost ispită și în sezonul 6 Insula Iubirii, dar a dezvăluit că experiența din sezonul 8 a fost complet diferită față de ce a trăit atunci. De curând, roșcata sexy a fost întrebată dacă s-ar mai vedea în acest rol. Iată cum a răspuns!

Citește și: Reacția ispitei Anamaria după bonfire-ul final al Simonei și al lui Claudiu: „Am fost 100% eu”. Ce mesaj i-a transmis băiatului

Își mai dorește sau nu ispita Anamaria să participe la Insula iubirii?

Una dintre cele mai apreciate și îndrăgite ispite de la Insula Iubirii sezonul 8 este Anamaria Vaida. Prima dată când publicul a cunoscut-o pe roșcată în ipostaza de ispită a fost în sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii. Aceasta a acceptat provocarea și în sezonul 8, iar, venirea lui Claudiu în cadrul show-ului, a reușit să îl ispitească.

Articolul continuă după reclamă

Partenerul Simonei de la Insula iubirii a căzut în ispită cu Anamaria Vaida, de care a recunoscut că a fost atras și cu care s-a și sărutat. Recent, roșcata focoasă a fost întrebată de urmăritorii ei dacă își mai dorește să participe și în viitoarele sezoane.

Anamaria Vaida a răspuns că nu ar refuza o astfel de oportunitate dacă i s-ar mai oferi ocazia, deoarece experiența Insulei este una de neegalat.

„Nu aș spune nu. Pentru mine, experiența Insulei a fost una de neegalat și acum în sezonul 8. Am avut mereu de învățat”, a transmis ispita Anamaria pe contul personal de Instagram, citată de Spynews.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ispita Anamaria Vaida de la Insula Iubirii sezonul 8, apariție lipsită de inhibiții! Cum arată roșcata cu lenjerie îndrăzneață

Cine este ispita Anamaria din sezonul 8 Insula Iubirii

Anamaria de la Insula Iubirii a făcut parte din echipa de ispite a sezonului 6, iar acum este din nou aici pentru a-și îndeplini țelul.

În prezent, roșcata este tehnician de gene şi animatoare și spune că experienţa sezonului 6 al reality-show-ului a schimbat-o mult ȋn bine.

Participarea la emisiune a ajutat-o să realizeze că atunci când vrea să atingă un ţel trebuie să lupte pentru el, indiferent de părerile altora.

Deși a intrat într-o relaţie tumultoasă, care s-a ȋncheiat cu un gust amar după participarea la Insula Iubirii sezonul 6, Anamaria nu s-a demoralizat și a pornit cu multă încredere pe noul drum în calitate de ispită.

Frumoasa roșcată este ȋntr-un moment al vieţii ȋn care se simte liberă și puternică și consideră că poate arăta adevărul din relaţiile concurenților.

De-a lungul timpului, Anamaria a experimentat mai multe pasiuni, tânăra dansând prin cluburi în locații exotice precum Mallorca sau Ibiza.

Se simte foarte bine în fața camerelor și îi place să fie fotografiată precum un model.

În trecut a avut și rolul de ring girl, prezentând rundele în luptele de K1 și MMA, menționând că îi place să fie „văzută” și în centrul atenției.

Roșcata sexy s-a pregătit intens pentru a-i face pe băieți să fie cât mai naturali în preajma ei, dar și pentru a-i testa cu adevărat.

Citește AICI articolul integral:

Insula Iubirii sezonul 8. Mama Cristinei, mesaj tranșant înainte de bonfire-ul final. I s-a adresat direct ginerelui And... Insula Iubirii, sezonul 8. Cât costă o rochie sau o geacă de piele în magazinul ispitei Diandra. Prețurile nu sunt pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x