Antena Căutare

Secretul „ispitei” Andy s-a aflat! Ea este femeia care i-a frânt inima: „Și acum, îmi ghidez multe relații după cum a fost ea”

Secretul lui Andy, cea mai dorită ispită de la „Insula Iubirii” s-a aflat. Se spune că joacă femeile pe degete ca un artist, dar, de aproape, sufletul lui este unul foarte trist. O femeie l-a făcut ce e acum. L-a rupt in bucăți. L-a sfărâmat.

Secretul lui Andy, cea mai dorită ispită de la „Insula Iubirii” s-a aflat. Se spune că joacă femeile pe degete ca un artist, dar, de aproape, sufletul lui este unul foarte trist. O femeie l-a făcut ce e acum. L-a rupt in bucăți. L-a sfărâmat. L-a uitat!

Cine este cea care l-a făcut pe Andy să devină „Andy”?

„Îmi aduc aminte și acum de prima mea iubită, cu care am fost doi ani. Și acum, îmi ghidez multe relații după cum a fost ea. Mă uit la femeia de lângă mine și mă întreb dacă prima mea iubită ar fi reacționat la fel. A fost, pentru mine, un monument de feminitate, de căldură. De aceea m-a impresionat foarte mult.

M-a iubit peste măsură. Din păcate, distanța ne-a făcut să încetăm relația. Doi ani am încercat să ținem o relație la 300 de kilometri, dar au intervenit tot felul de probleme. aveam 21 de ani și eram foarte, foarte gelos...”, a povestit Andy.

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

sursa: antenastars.ro

Secretul din casa „ispitei” Maria Ilioiu. Ce ascunde de ochii lumii vedeta din Insula Iubirii... Maria Ilioiu a fost mutilată, după ce și-a făcut un tatuaj! „Putea să arate perfect”. Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x