Antena Căutare

Maria Ilioiu a fost mutilată, după ce și-a făcut un tatuaj! „Putea să arate perfect”. Video

Ispita Maria Ilioiu de la „Insula Iubirii” a povestit că a fost mutilată după ce și-a făcut un tatuaj, o porțiune de piele fiindu-i aproape distrusă.

Ispita Maria Ilioiu de la „Insula Iubirii” a povestit că a fost mutilată după ce și-a făcut un tatuaj, o porțiune de piele fiindu-i aproape distrusă.

„Primul tatuaj îl am de opt ani. S-a decolorat. Am zis să vreau să fie culorile vii. A fost povestea asta cu tatuajul vechi, tatuajul greşit. L-am reparat. Acesta e foarte decolorat, iar acesta este destul de aprins. Se vede. Pielea se regenerează. Putea să arate perfect. Unde e negru se vede că pielea a fost maltratată. Nu se simte. Nu am nicio problemă, doar vizual”, a spus Maria Ilioiu.

Ispita a mai spus și că este înnebunită după tatuajele de pe gât și că și-ar dori un tatuaj și pe o coapsă.

„Mă uitam, m-am hotărât să îmi fac pe gât. Sunt nebună după tatuajele de pe gât. Tot gâtul permanent o să îmi fac. Aş vrea şi pe coapsă, nu ştiu sigur”, a mai spus ea.

Secretul „ispitei” Andy s-a aflat! Ea este femeia care i-a frânt inima: „Și acum, îmi ghidez multe relații după cum a fo... Adevăratul motiv pentru care Hannelore de la ”Insula Iubirii” a divorțat de Bogdan: ”O dată ce a dispărut încrederea, e ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x