Antena Căutare

Teodora de la ”Insula Iubirii” l-a părăsit pe Eusebiu: ”Îți urez multă înțelepciune și iubire în viață!”

Noua ediție a emisiunii Insula Iubirii a fost cu totul și cu totul incendiară, iar Teodora a fost în centrul atenției, mai ales că a luat atitudine.

Noua ediție a emisiunii ”Insula Iubirii” a fost cu totul și cu totul incendiară, iar Teodora a fost în centrul atenției, mai ales că a luat atitudine.

Teodora a petrecut momente inedite în compania lui Mircea, s-a lăsat mângâiată de el, s-au sărutat și apoi a luat o decizie drastică: ”Vreau să las iubirea să intre în inima mea.”, a spus ea.

Mai mult de atât, ea i-a transmis un mesaj lui Eusebiu din care reiese că cei doi nu mai formează un cuplu, însă acesta nu vrea să accepte asta.

”Să te distrezi, să faci ceea ce simți, pentru că îți poate oferi multe răspunsuri, întrucât mie mi le-a oferit. Îți urez multă înțelepciune și iubire în viață.”, a spus ea, în timp ce Eusebiu s-a arătat revoltat: ”Să spună: eu m-am îndrăgostit, am pe altcineva.”, a spus el.

Vedeți care au fost reacțiile celorlalți, pe Insula Iubirii, în clipul de mai sus.

Citește și; Ce s-a întâmplat la ”Insula Iubirii”, episodul 12, sezonul 5: Teodora Mocanu l-a părăsit pe Eusebiu, iar Costas și-a tăiat brățara care simboliza relația cu Geanina

Teodora de la ”Insula Iubirii”, în ipostaze compromițătoare alături de Mircea: ”Hai să te ascund, mititelule! Dar cu miș... Ce s-a întâmplat la ”Insula Iubirii”, episodul 12, sezonul 5: Teodora Mocanu l-a părăsit pe Eusebiu, iar Costas și-a tăi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x