Antena Căutare

Teodora Marina Marcu de la Insula Iubirii a făcut un anunț ce i-a lăsat cu gurile căscate pe fanii emisiunii. Ce a transmis

Teodora Marina Marcu a fost concurentă în sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii. Recent, tânăra a transmis un mesaj ce i-a luat prin surprindere pe fanii show-ului de la Antena 1.

Galerie
Descoperă ce a transmis Teodora Marcu de la Insula Iubirii | Antena 1

Teodora Marina și Alex Marcu au fost unul dintre cuplurile care au decis să își testeze relația la Insula Iubirii sezonul 6. Cei doi erau căsătoriți civil și după revenirea în țară au decis să rămână împreună, demonstrând că iubirea a fost mai puternică decât ispita.

Recent, Teodora Marina Marcu a făcut un anunț ce i-a lăsat cu gurile căscate pe fanii emisiunii Insula Iubirii.

Teodora Marina Marcu a făcut un anunț ce i-a lăsat cu gurile căscate pe fanii emisiunii Insula Iubirii. Ce a transmis

În sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1, printre cuplurile care au decis să își testeze povestea de dragoste s-a numărat și cel format din Alex Marcu și soția lui, Teodora Marina. Cei doi au fost singurul cuplu căsătorit al sezonului respectiv și mulți s-au întrebat de ce au decis să meargă în Thailanda, pentru a da testul iubirii, dacă deja erau căsătoriți. Concurenții au spus că principala lor motivație a fost aceea de-a arăta lumii că nu există ispită prea puternică dacă iubirea e îndeajuns de puternică și că, indiferent de situație, dragostea învinge. Numeroase ispite feminine au fost cu ochii pe Alex Marcu și au încercat să demonstreze faptul că acesta nu este în totalitate sincer, ci că mai degrabă se controlează foarte mult și se ascunde în spatele unor măști.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Noi imagini cu Teodora Marina Marcu de la Insula Iubirii sezonul 6! Cum arată în prezent concurenta și fiica ei

Inițial, Teodora s-a supărat și a scos verigheta de pe mână, fiindcă a deranjat-o faptul că, în opinia ei, Alex nu ar fi făcut testul insulei cu deschidere totală. Totuși, după ce au revenit în țară, cei doi au aflat că vor deveni părinți și viața lor împreună a devenit mai frumoasă.

Un detaliu pe care fanii l-au remarcat de-a lungul timpului a fost acela că tânăra are pe pagina ei de Instagram preponderent poze cu ea singură. Puține sunt imaginile în care ea apare alături de soțul ei, Alex Marcu. Mai mult decât atât, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 6 nu a ieșit în evidență cu declarații de iubire făcute în mediul online.

Totuși, în ultima fotografie publicată pe Instagram, ea apare stând fericită în brațele soțului său, Alex Marcu.

„Te iubesc mult!”, a scris tânăra în dreptul fotografiei, lucru ce i-a lăsat mască pe fanii care nu se așteptau la o declarație de dragoste atât de directă, deloc specifică tinerei în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Teodora și Alex sunt extrem de fericiți împreună și acest lucru se vede mai ales din ultimele fotografii publicate de tânără pe pagina ei de Instagram.

Teodora Marcu pare neschimbată din punct de vedere fizic. În pozele de pe Instagram și în clipurile video de pe TikTok ea pare că se bucură și profită din plin de statutul de mămică și nu puține sunt dățile când se filmează alături de fetița ei. Este activă în mediul online și are numeroase imagini din călătoriile făcute în diferite țări.

Ce mesaj a transmis ispita Tina, după ce a fost eliminată de la Insula Iubirii! Ce a recunoscut Florentina Ulmeanu... Ispita Anamaria Vaida de la Insula Iubirii sezonul 8, apariție lipsită de inhibiții! Cum arată roșcata cu lenjerie îndră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 9 septembrie 2024.  Idei de gustări sănătoase şi gustoase pentru copii
Super Neatza, 9 septembrie 2024. Idei de gustări sănătoase şi gustoase pentru copii Luni, 09.09.2024, 10:04
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x