Antena Căutare

Noi imagini cu Teodora Marina Marcu de la Insula Iubirii sezonul 6! Cum arată în prezent concurenta și fiica ei

Teodora Marina Marcu a fost concurentă în sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii. Recent, fetița lor a împlinit vârsta de doi ani și fanii au putut vedea cum arată cea mică în prezent

Galerie
Fetița Teodorei Marcu a împlinit doi ani | Antena 1

În sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii am putut să îi cunoaștem pe Teodora și Alex Marcu. La scurt timp după ce s-au întors din Thailanda, cei doi au aflat că vor deveni părinți. Azi, fetița lor are vârsta de doi ani și fanii au putut descoperi noi imagini atât cu micuța, cât și cu Teodora și Alex Marcu.

Noi imagini cu Teodora Marina Marcu de la Insula Iubirii sezonul 6. Cum arată în prezent concurenta și fiica ei

În sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1, printre cuplurile care au decis să își testeze povestea de dragoste s-a numărat și cel format din Alex Marcu și soția lui, Teodora Marina. Cei doi au fost singurul cuplu căsătorit al sezonului respectiv și mulți s-au întrebat de ce au decis să meargă în Thailanda, pentru a da testul iubirii, dacă deja erau căsătoriți. Concurenții au spus că principala lor motivație a fost aceea de-a arăta lumii că nu există ispită prea puternică dacă iubirea e îndeajuns de puternică și că, indiferent de situație, dragostea învinge. Numeroase ispite feminine au fost cu ochii pe Alex Marcu și au încercat să demonstreze faptul că acesta nu este în totalitate sincer, ci că mai degrabă se controlează foarte mult și se ascunde în spatele unor măști.

Citește și: Cristina Rotaru a transmis un mesaj ce i-a uimit pe fanii emisiunii Insula Iubirii! Ce a anunțat și ce i-a spus Bianca Giurcă

Articolul continuă după reclamă

La ultimul bonfire, cei doi iubiți s-au confruntat și Teodora a anunțat chiar că a renunțat la verighetă. Mulți au crezut atunci că povestea lor s-a sfârșit, însă s-au înșelat. Întorși în țară, aceștia au aflat că așteaptă un copil, s-au împăcat și s-au căsătorit și religios.

Recent, fetița celor doi a împlinit vârsta de doi ani și evenimentul a fost sărbătorit cu fast. Copila a avut parte de o petrecere cu invitați și Teodora Marina și Alex Marcu i-au comandat un tort etajat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fetița a părut că se bucură extrem de mult de eveniment, lucru ce s-a văzut din plin în numeroasele fotografii pe care mama ei, Teodora Marcu, le-a publicat pe contul său de Instagram.

Teodora Marcu pare neschimbată din punct de vedere fizic. În pozele de pe Instagram și în clipurile video de pe TikTok ea pare că se bucură și profită din plin de statutul de mămică și nu puține sunt dățile când se filmează alături de fetița ei. Este activă în mediul online și are numeroase imagini din călătoriile făcute în diferite țări.

Cristina Rotaru a transmis un mesaj ce i-a uimit pe fanii emisiunii Insula Iubirii! Ce a anunțat și ce i-a spus Bianca G... Radu Vâlcan, mesaj emoționant despre bunica lui. Cum arată aceasta și ce confesiune plină de suflet a făcut vedeta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 9 septembrie 2024.  Idei de gustări sănătoase şi gustoase pentru copii
Super Neatza, 9 septembrie 2024. Idei de gustări sănătoase şi gustoase pentru copii Luni, 09.09.2024, 10:04
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x