Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 16. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare luni, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, artiștii au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 16.

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 16.

antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante videoclipuri de pe Internet, gata să fie comentate de Speak și Vlad Drăgulin.

În ediția cu numărul 16 a emisiunii digitale „Îs geană pi tini” Speak și Vlad Drăgulin au avut chiar și o “invitată specială”, pe Ștefania, zisă și Șoarecul, așa cum o alintă Speak.

Speak a sunat-o pentru a-I cere să le comande ceva de mâncare, dar Ștefania nu știa că e la microfon.

Primul video comentat de băieții a fost unul în care au adus în atenție schimbările vremii din ultimele zile. În clip, un băiat îmbrăcat într-un halat de baie alunecă pe geață și se aruncă în apă, cu cafeaua în mână.

Videoclipul hilar i-a dus pe Speak și Drăgulin cu gândul la schimbările de temperatură din ultima perioadă.

“Într-o zi 15 grade și a doua zi -2. (...) Și cred că băiatul ăsta la fel, afost fix în aceeși situație. Ies cu căciulă, dar fac și o baie”, spunea Speak, uimit de schimbările climatice.

Următorul video amuzant a fost despre importanța școlii și cum ne ajută ea, pe lângă faptul că elevii primesc corn și lapte. Vlad Drăgulin a povestit și el un episod amuzant, dar traumatizant de pe vremea când se lupta cu matematica.

Speak i-a adresat o întrebare foarte importantă lui Drăgulin, după ce i-a arătat mai multe filmulețe amuzante cu femei.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 15. Hai să vezi ce clipuri amuzante ți-au mai pregătit artiștii

“Bă dar cum trebuie să arate pentru tine femeia perfectă”, îi spune Speak.

Vlad Drăgulin a spus că îi poate arăta poze, dar nu îi poate descrie. Cu toate acestea, l-a asigurat că nu e Cristina Puceanu.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini episodul 14. Vezi ce clipuri amuzante au descoperit săptămâna asta

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare luni. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să provească un astfel de concept de show.

Hai sa (re)vezi aici episoadele anterioare

Ultimele știri